Про надання дозволу на розроблення технічних документації із землеустрою щодо поділу та об’єднання земельних ділянок

16.07.2024 8563

Про надання дозволу на розроблення  технічних документації із землеустрою  щодо поділу та об’єднання  земельних ділянок

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
___________ сесія восьмого скликання
РІШЕННЯ

від __________ року № _______


Про надання дозволу на розроблення
технічних документації із землеустрою
щодо поділу та об’єднання
земельних ділянок       

Розглянувши клопотання юридичних та фізичної осіб щодо надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо поділу та об’єднання земельних ділянок, враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань регулювання земельних відносин (протоколи № 88 від 08.07.2024 р., № 90 від 12.07.2024 р.), керуючись ст.12, ст. 79-1, ст. 186 Земельного кодексу України, Законом України «Про землеустрій», і відповідно до пункту 34 ч. 1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада в и р і ш и л а:

1. Надати Товариству з обмеженою відповідальністю «КРЕЙТОР АГРО» (М. Нестеренко), дозвіл на розроблення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки загальною площею 9,0719 га за межами села Добрівляни Дрогобицького району, кадастровий номер 4621228300:04:000:0011, з цільовим призначенням – землі запасу (земельні ділянки кожної категорії земель, які не надані у власність або користування громадянам чи юридичним особам), на три земельні ділянки: ділянку № 1 орієнтовною площею 0,5599 га за межами села Добрівляни Дрогобицького району, з цільовим призначенням – землі запасу (земельні ділянки кожної категорії земель, які не надані у власність або користування громадянам чи юридичним особам), ділянку № 2 орієнтовною площею 3,0325 га за межами села Добрівляни Дрогобицького району, з цільовим призначенням – землі запасу (земельні ділянки кожної категорії земель, які не надані у власність або користування громадянам чи юридичним особам); ділянку № 3 орієнтовною площею 5,795 га за межами села Добрівляни Дрогобицького району, з цільовим призначенням – землі запасу (земельні ділянки кожної категорії земель, які не надані у власність або користування громадянам чи юридичним особам).
2. Надати Управлінню майна громади виконавчих органів Дрогобицької міської ради дозвіл на розроблення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки загальною площею 29,7670 га за межами села Добрівляни Дрогобицького району, кадастровий номер 4621228300:04:000:0550, з цільовим призначенням – для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, на дві земельні ділянки: ділянку № 1 орієнтовною площею 15,000 га за межами села Добрівляни Дрогобицького району, з цільовим призначенням – землі запасу (земельні ділянки кожної категорії земель, які не надані у власність або користування громадянам чи юридичним особам); ділянку № 2 орієнтовною площею 14,7670 га за межами села Добрівляни Дрогобицького району, з цільовим призначенням – землі запасу (земельні ділянки кожної категорії земель, які не надані у власність або користування громадянам чи юридичним особам);
3. Надати Лобу Олександру Володимировичу, прож. м. Дрогобич, дозвіл на розроблення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки загальною площею 6,3903 га за межами села Ступниця Дрогобицького району, кадастровий номер 4621287800:05:000:0008, з цільовим призначенням – землі запасу (земельні ділянки кожної категорії земель, які не надані у власність або користування громадянам чи юридичним особам), на дві земельні ділянки: ділянку № 1 орієнтовною площею 1,4398 га за межами села Ступниця Дрогобицького району, з цільовим призначенням – землі запасу (земельні ділянки кожної категорії земель, які не надані у власність або користування громадянам чи юридичним особам); ділянку № 2 орієнтовною площею 4,9505 га за межами села Ступниця Дрогобицького району, з цільовим призначенням – землі запасу (земельні ділянки кожної категорії земель, які не надані у власність або користування громадянам чи юридичним особам).

4. Вважати підпункт 1.4. пункту 1 рішення Дрогобицької міської ради від 07.12.2024 року №865, таким, що втратив чинність.
5. Юридичним та фізичній особам, вказаним у п. 1, 2, 3 цього рішення, звернутися до суб’єкта господарювання, що є виконавцем робіт із землеустрою, згідно із законом, для розроблення технічних документацій із землеустрою щодо поділу та об’єднання земельних ділянок. Розроблення документацій проводити у відповідності до вимог чинного земельного законодавства.
6. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію ради з питань регулювання земельних відносин (Марта СЛОТИЛО).

Міський голова      Тарас КУЧМА

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту