Про надання дозволів на відключення від мереж централізованого опалення та встановлення індивідуального опалення у житлових будинках м. Дрогобича

16.06.2017 1054

Про надання дозволів на відключення від мереж централізованого опалення та встановлення індивідуального опалення у житлових будинках м. Дрогобича

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
XХІ сесія сьомого скликання
РІШЕННЯ
від ___________№ ____

Про надання дозволів на відключення
від мереж централізованого опалення та
встановлення індивідуального опалення
у житлових будинках м. Дрогобича

Враховуючи численні звернення мешканців багатоквартирних житлових будинків з централізованим теплопостачанням, щодо розбалансування внутрішньобудинкових систем централізованого опалення, що привело до значного, понад соціальну норму, зростання тарифів, керуючись Законом України «Про теплопостачання», Постановами Кабінету Міністрів України, наказом Міністерства будівництва, архітектури та житлово-комунального господарства від 22.11.2005р. №4 зареєстрованого в міністерстві юстиції України 09.12.2005р. за №1478/11758 «Про затвердження Порядку відключення окремих житлових будинків від мереж централізованого опалення та постачання гарячої води при відмові споживачів від мереж централізованого теплопостачання», «Енерго- та екологоефективною схемою теплопостачання міста Дрогобича», ст. 25 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», беручи до уваги рішення Дрогобицького міськрайонного суду від 17 липня 2015 р. про невідповідність роботи міжвідомчої комісії, враховуючи пропозиції постійної комісії ради з питань житлово-комунального господарства, будівництва, архітектури, екології, довкілля, транспорту та зв’язку (протокол від 07.06. 2017 № ____), міська рада вирішила:
1. Затвердити «Порядок відключення окремих житлових будинків від мереж централізованого опалення при відмові споживачів від центра¬лізованого теплопостачання», передбачивши надання дозволу на від¬ключення житлового будинку при умові одночасно, на протязі одного міжопалювального періоду, відключення всіх мешканців.
2. Рішення сесії Дрогобицької міської ради від 29 травня 2012 року
№ 650 із змінами внесеними рішенням сесії Дрогобицької міської ради від 31.03.2016 р. № 192 вважати такими, що втратили чинність.
3. Затвердити постійнодіючу міжвідомчу комісію виконкому Дрогобицької міської ради з розгляду питань, пов’язаних з відключенням споживачів від мереж централізованого опалення та затвердити склад комісії згідно з додатком №1.
4. Затвердити «Положення про роботу постійнодіючої міжвідомчої комісії виконкому Дрогобицької міської ради з розгляду питань, пов’язаних з відключенням споживачів від мереж централізованого опалення” згідно з додатком №2.
5. Затвердити «Порядок відключення окремих житлових будинків від мереж централізованого опалення при відмові споживачів від центра¬лізованого теплопостачання» згідно з додатком №3.
6. Виконання цього рішення покласти на голову постійнодіючої міжвідомчої комісії виконкому Дрогобицької міської ради з розгляду питань пов’язаних з відключенням споживачів від мереж централізованого опалення, першого заступника міського голови І.Германа.
7. Контроль за виконанням даного рішення покласти на голову постійної комісії ради з питань житлово-комунального господарства, будівництва, архітектури, екології, довкілля, транспорту та зв’язку Т.Демко.

Міський голова Т.Кучма

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту