Про передачу нежитлових будівель філій Стебницького Народного дому на баланс Стебницької міської ради

19.01.2018 454

Про передачу нежитлових будівель  філій Стебницького Народного дому  на баланс Стебницької міської ради

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
__________сесія ____________
РІШЕННЯ

від «___ »__________2018 року № ___

Про передачу нежитлових будівель
філій Стебницького Народного дому
на баланс Стебницької міської ради

Відповідно до Постанови Кабінету України від 12.11.1998 року №1775 «Про нормативи забезпечення населення клубними закладами», враховуючи результати зібраних даних для державного фінансового аудиту щодо виконання Дрогобицького міського бюджету за 2014-2016 роки та 1-е півріччя 2017 року, з метою зменшення видатків на утримання будівель клубних закладів та розглянувши клопотання начальника відділу культури та мистецтв виконавчих органів Дрогобицької міської ради (О.Яводчака) №28 від 16.01.2018 р. про передачу нежитлових будівель філій Стебницького Народного дому за адресою м. Стебник вул. Дрогобицька,236 та Зелена діброва,71 на баланс Стебницької міської ради, врахувавши рекомендації постійної комісії ради з питань оренди, приватизації комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (протокол №____ від ________) і постійної комісії ради з питань освіти, культури, молодіжної політики, сім’ї, спорту, туризму, інформації, охорони здоров’я, праці та соціального захисту населення (протокол № ___ від _________ ), керуючись ст. 25, 26, ч.5 ст. 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада В И Р І Ш И Л А:
1. Відділу культури та мистецтв виконавчих органів Дрогобицької міської ради (О.Яводчак) зняти з балансу та передати на баланс Стебницької міської ради (П.Старосольський) нежитлові будівлі філій Стебницького Народного дому за адресами: м. Стебник вул. Дрогобицька,236 та Зелена Діброва,71.
2. Створити комісію для передачі нежитлових будівель філій Стебницького Народного дому за адресами: м. Стебник вул. Дрогобицька,236 та Зелена Діброва,71 у складі:
Герман І.М. – перший заступник міського голови, голова комісії,
Росоха Р.В. – начальник відділу оренди та приватизації комунального майна Виконавчого комітету Дрогобицької міської ради, заступник голови комісії,
Пелещак Л.Л. – заступник начальника з питань оренди відділу оренди та приватизації комунального майна Виконавчого комітету Дрогобицької міської ради, секретар комісії.
Члени комісії:
Івасівка Р.А. – директор Стебницького Народного дому,
Куляс Г.В. – бухгалтер централізованої бухгалтерії відділу культури та мистецтв виконавчих органів Дрогобицької міської ради.
3. Комісії передати нежитлові будівлі філій Стебницького Народного дому за адресами: м. Стебник вул. Дрогобицька,236 та Зелена Діброва,71 на баланс Стебницької міської ради згідно Акту передачі.
4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на першого заступника міського голови Дрогобицької міської ради (І.Германа).

Міський голова Т. Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту