Про прийняття звернення

31.07.2024 8828

Про прийняття звернення

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
___________ сесія восьмого скликання
РІШЕННЯ

від __________ року № _______

Про прийняття звернення.»      

З метою збереження фінансової спроможності органів місцевого самоврядування для забезпечення сталого розвитку громад, підтримки обороноздатності країни та реалізації соціальних програм в умовах воєнного стану, враховуючи рішення Дрогобицької міської ради від 23.07.2024 №2524 «Про підтвердження членства у Всеукраїнській асоціації органів місцевого самоврядування «Асоціація міст України», враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань бюджету, фінансів, цінової політики та інвестицій (протокол від __.07.2024 № ___), керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Дрогобицька міська рада вирішила:
1. Підтримати ініціативу Львівського регіонального відділення Асоціації міст України та прийняти звернення до голови Верховної Ради України Стефанчуку Р.О., Прем’єр-міністра України Шмигалю Д.А, Народних депутатів України (звернення додається).
2. Надіслати звернення до голови Верховної Ради України Стефанчуку Р.О., Прем’єр-міністра України Шмигалю Д.А, Народних депутатів України.
3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію ради з питань бюджету, планування, фінансів, цінової політики та інвестицій.

Міський голова      Тарас КУЧМА

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту