Про підтвердження факту перебування об’єкту нерухомого майна в комунальній власності територіальної громади в особі Дрогобицької міської ради Львівської області

02.10.2024 9397

Про підтвердження факту перебування об’єкту нерухомого майна в комунальній  власності територіальної громади в особі Дрогобицької міської ради Львівської області

Додаткове

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
___________ сесія восьмого скликання
РІШЕННЯ

від __________ року № _______

Про підтвердження факту перебування
об’єкту нерухомого майна в комунальній
власності територіальної громади в особі
Дрогобицької міської ради Львівської області      

З метою проведення державної реєстрації речових прав на нерухоме майно, беручи до уваги службові записки управління майна громади № 643 від 26.09.2024 р., № 647 від 27.09.2024 р., довідки КП ЛОР «Дрогобицьке міжміське бюро технічної інвентаризації та експертної оцінки» № 2282 від 02.10.2024 р., керуючись ст. ст. 26, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень», міська рада вирішила:
1.Підтвердити факт перебування в комунальній власності територіальної громади в особі Дрогобицької міської ради Львівської області об’єкту нерухомого майна – групи нежитлових приміщень № 9, площею 746,2 кв.м., за місцезнаходженням: Львівська область, м. Дрогобич, вул. Самбірська, 76.
2. Внести зміни у п. 1 рішення Дрогобицької міської ради № 2631 від 11.09.2024 р. «Про включення до Переліку другого типу об’єкту комунальної власності територіальної громади в особі Дрогобицької міської ради та надання дозволу на укладення договору оренди нежитлових приміщень» у частині площі та викласти у наступній редакції:
«1. Включити до переліку об’єктів комунальної власності другого типу, які підлягають передачі в оренду без проведення аукціону групу нежитлових приміщень № 9 комунальної власності територіальної громади в особі Дрогобицької міської ради Львівської області за адресою: м. Дрогобич, вул. Самбірська, 76, площею 746,2 м. кв. та надати дозвіл управлінню майна громади виконавчих органів Дрогобицької міської ради на укладення договору оренди групи нежитлових приміщень № 9 за адресою: м. Дрогобич, вул. Самбірська, 76, площею 746,2 м. кв. з Державним вищим навчальним закладом «Донецький національний технічний університет» терміном на 5 років.».
3. Управлінню майна громади виконавчих органів Дрогобицької міської ради забезпечити внесення вказаного вище об`єкту в Державний реєстр речових прав на нерухоме майно за територіальною громадою в особі Дрогобицької міської ради Львівської області.
4. Виконання даного рішення доручити управлінню майна громади виконавчих органів Дрогобицької міської ради.
5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію ради з питань оренди та приватизації комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (Кушлик Ю.О.).

Міський голова Тарас КУЧМА

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту