Про розгляд заяв фізичних осіб кварталу індивідуальної житлової забудови в районі вул. Паркової у м.Дрогобичі

16.07.2024 8422

Про розгляд заяв фізичних осіб   кварталу індивідуальної житлової забудови в районі вул. Паркової  у м.Дрогобичі

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
___________ сесія восьмого скликання
РІШЕННЯ

від __________ року № _______

Про розгляд заяв фізичних осіб 

кварталу індивідуальної житлової

забудови в районі вул. Паркової

у м.Дрогобичі

На підставі рішення виконавчого комітету Дрогобицької  міської  ради від 11.05.2016 № 112 «Про будівництво кварталу індивідуальної  забудови на вул.Парковій  в м.Дрогобичі»,рішення сесії Дрогобицької  міської ради від 20.10.2017 № 905 «Про будівництво інженерно – транспортної  інфраструктури будинків котеджного типу по вул.Парковій  в м.Дрогобичі», рішення виконавчого комітету Дрогобицької  міської ради  від 25.04.2023 № 70 «Про будівництво інженерно-транспортної інфраструктури будинків  котеджного типу  на вул.Парковій  в м.Дрогобичі», враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань регулювання земельних відносин (Протокол № ___ від __ _____) та постійної комісії ради з питань депутатської етики, законності, правопорядку, прав людини, розвитку громади та контролю за дотриманням Регламенту ради (Протокол № ___ від __ _____),враховуючи  заяви  фізичних осіб про безоплатну  передачу у власність земельних ділянок  на вул.Парковій в м.Дрогобичі, та з метою завершення будівництва інженерних мереж водопостачання, електропостачання, газопостачання, влаштування каналізації  та доріг кварталу індивідуальної  забудови на вул.Парковій в м.Дрогобичі, керуючись ст.13 Регламенту Дрогобицької  міської ради ,відповідно до ст.ст. 122,123 Земельного Кодексу України, ст.25 та ст.26 Закону України «Про місцеве  самоврядування в Україні» Дрогобицька міська рада вирішила:

  1. Після припинення дії воєнного стану в Україні розглянути заяви фізичних осіб, які виконали умови договору з КП «Управління капітального будівництва» Дрогобицької міської ради на будівництво об’єкту: «Будівництво інженерно-транспортної інфраструктури будинків котеджного типу на вул.Парковій в м.Дрогобичі» (згідно з додатком), та прийняти рішення щодо надання дозволів на розроблення документації із землеустрою з метою безоплатної передачі земельних ділянок у приватну власність  для будівництва та  обслуговування  житлових будинків  на вул. Парковій у м. Дрогобичі.
  2. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію ради з питань регулювання земельних відносин (М. Слотило) та постійну комісію ради з питань депутатської етики, законності, правопорядку, прав людини, розвитку громади та контролю за дотриманням Регламенту ради (В.Дзерин).

 

Міський  голова                                                                         Тарас  КУЧМА

                                       

                                                                                  

                                                                                   

Візи :

 

Начальник  КП «Управління

капітального будівництва»                                              Василь БОХОНОК

 

 

 

Начальник управління майна громади                           Ірина КІС

 

 

 

Начальник управління

правового забезпечення                                                   Ірина

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту