№ 1052 Рішення сесії Дрогобицької міської ради ”Про безоплатну передачу необоротних матеріальних цінностей“

30.01.2018 338

№ 1052 Рішення сесії Дрогобицької міської ради ”Про безоплатну передачу  необоротних матеріальних цінностей“

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ХХХІІІ сесія сьомого скликання
Р І Ш Е Н Н Я

від 30.01.2018 № 1052

Про безоплатну передачу
необоротних матеріальних цінностей

Розглянувши клопотання начальника відділу освіти виконавчих органів Дрогобицької міської ради (П.Сушко), враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань оренди, приватизації, комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування та побутового обслуговування,малого та середнього бізнесу (протокол № від 25.01.2014 року), керуючись п. 31 ч.1 ст. 26, ч. 5 ст. 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада вирішила:
1. Відділу освіти виконавчих органів Дрогобицької міської ради передати безкоштовно на баланс громадській організації «Спортивний клуб «Патріот»» м. Стебник, Григоренку Олегу Анатолійовичу татамі в кількості 10 шт. на суму 10 тис. грн.
2. Громадській організації «Спортивний клуб «Патріот»» м. Стебник, прийняти необоротні активи на баланс, а саме : татамі в кількості 10 шт. на суму 10 тис.грн.
3. Виконання даного рішення доручити відділу освіти виконавчих органів Дрогобицької міської ради (П.Сушко).
4. Контроль за виконання даного рішення покласти на постійну комісію ради з питань оренди, приватизації, комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування та побутового обслуговування,малого та середнього бізнесу (Ю.Кушлик)

Міський голова Т. Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту