№ 1076 Рішення сесії Дрогобицької міської ради ” Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок“

06.02.2018 397

№ 1076 Рішення сесії Дрогобицької міської ради ” Про надання дозволу на  розроблення проектів  землеустрою щодо відведення  земельних ділянок“

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ХХХШ сесія сьомого скликання
РІШЕННЯ

від 6 лютого 2018 року № 1076

Про надання дозволу на
розроблення проектів
землеустрою щодо відведення
земельних ділянок

Розглянувши клопотання фізичних осіб про надання згоди на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, подання Дрогобицької регіональної спілки ветеранів Афганістану та беручи до уваги рекомендації постійної комісії ради з питань регулювання земельних відносин (протоколи № 79 від 19.10.2017р. № 87 від 11.01.2018р.), керуючись статтями 12,118, Земельного кодексу України, і відповідно до п.34 ч.1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. 13 Регламенту Дрогобицької міської ради, міська рада в и р і ш и л а :
1. Надати дозвіл на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд:
1.1. Ващишину Михайлу Захаровичу, прож. хххххххх, земельну ділянку площею 618 кв. м. на пров. Тепличному, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, як учаснику бойових дій.
1.2. Кардашу Юрію Адамовичу, прож. ххххххххх земельну ділянку площею 618 кв. м. на пров. Тепличному, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, як учаснику бойових дій.
1.3. Андруневчину Івану Михайловичу, прож. хххххххх, земельну ділянку площею 635 кв. м. на пров. Тепличному, для обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, як учаснику бойових дій.
1.4. Гиряку Олегу Васильовичу, прож. ххххх, земельну ділянку площею 814 кв. м. на вул. В. Стуса, для обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.5. Баландович Вікторії Зіновіївні, прож. ххххххххх, земельну ділянку площею 817 кв. м. на вул. В. Стуса, для обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.6. Лозі Ірині Степанівні, прож. хххххххх, земельну ділянку площею 803 кв. м. на вул. В. Стуса, для обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.7. Бачко Наталії Леонідівні, прож. ххххххх, земельну ділянку площею 979 кв. м. на вул. Новій, для обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.8. Андрушкову Юрію Романовичу, прож. хххххххх, земельну ділянку площею 734 кв. м. на пров. Тепличному, для обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
2. Надати дозвіл на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для ведення садівництва:
2.1. Зайцевій Лесі Володимирівні, прож. ххххх, земельну ділянку орієнтовною площею 1200 кв. м. на вул. Шептицького, для ведення садівництва.
2.2. Кулиничу Тарасу Ярославовичу, прож. хххххххх, земельну ділянку орієнтовною площею 730 кв. м. на вул. Зарічній, для ведення садівництва.
3. Фізичним особам, вказаним у цьому рішенні, звернутися до суб’єкта господарювання, що є виконавцем робіт із землеустрою, згідно із законом, для розроблення проектів землеустрою. Розроблення проектів проводити у відповідності до вимог чинного земельного законодавства.
4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію ради з питань регулювання земельних відносин (І.Дзюрах).

Міський голова Т. Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту