№ 114-р Розпорядження міського голови “Про створення робочої групи з впровадження Проекту ПРООН “Усунення бар’єрів для сприяння інвестиціям в енергоефективність громадських будівель в малих та середніх містах України шляхом застосування механізму ЕСКО””

22.02.2023 4129

№ 114-р Розпорядження міського голови “Про створення робочої групи з впровадження Проекту ПРООН “Усунення бар’єрів для сприяння інвестиціям в енергоефективність  громадських будівель в малих та середніх містах  України шляхом застосування механізму ЕСКО””

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я
МІСЬКОГО ГОЛОВИ

від 22 лютого 2023 № 114-р

Про створення робочої групи з впровадження
Проекту ПРООН “Усунення бар’єрів для
сприяння інвестиціям в енергоефективність
громадських будівель в малих та середніх містах
України шляхом застосування механізму ЕСКО”

З метою забезпечення впровадження Проекту “Усунення бар’єрів для сприяння інвестиціям в енергоефективність громадських будівель в малих та середніх містах України шляхом застосування механізму ЕСКО” в рамках Меморандуму про взаєморозуміння між міським головою Дрогобича та Програмою Розвитку Організації Об’єднаних Націй, керуючись п. 20 ч. 4 ст. 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:
1.Створити робочу групу з впровадження Проекту ПРООН “Усунення бар’єрів для сприяння інвестиціям в енергоефективність громадських будівель в малих та середніх містах України шляхом застосування механізму ЕСКО” згідно з додатком.
2.Встановити, що робоча група забезпечує виконання завдань Проекту ПРООН відповідно до підписаного Меморандуму про партнерство та реалізації заходів згідно Протоколу про наміри.
3.Призначити координатором виконання завдань Проекту ПРООН Степана Мицавку, менеджера (управителя) з організації ефективного використання енергії (енергоменеджера) централізованої бухгалтерії відділу освіти виконавчих органів Дрогобицької міської ради.
4.Керівникам структурних підрозділів Дрогобицької міської ради подавати затребувальну інформацію для забезпечення виконання завдань Проекту ПРООН.
5.Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на першого заступника міського голови І.Германа.

Міський голова Тарас КУЧМА

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту