№ 226 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про затвердження експертної оцінки об’єкту комунальної власності Дрогобицької міської ради, який приватизовується шляхом викупу за адресою: м. Дрогобич вул. Л. Українки, 21 ” (плюс додаток)

31.03.2016 460

№ 226 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про затвердження експертної оцінки об’єкту комунальної власності Дрогобицької міської ради, який приватизовується  шляхом  викупу за адресою: м. Дрогобич вул. Л. Українки, 21 ” (плюс додаток)

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА

VШ сесія сьомого скликання

РІШЕННЯ

від  31 березня 2016 р.  № 226

Про затвердження експертної

оцінки об’єкту комунальної

власності Дрогобицької міської ради,

який приватизовується  шляхом  викупу

за адресою: м. Дрогобич вул. Л. Українки, 21

Розглянувши звіт та висновок про вартість майна, рецензію на висновок про вартість майна, взявши до уваги пропозиції постійної комісії ради з питань бюджету, планування фінансів, цінової політики та інвестицій (протокол від 19.02.2016р. №11), керуючись Законом України “Про приватизацію невеликих державних підприємств (малу приватизацію)” та п.30 ч.1 ст. 26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, ст. 13 Регламенту Дрогобицької міської ради, міська рада  вирішила :

Затвердити експертну оцінку об’єкту комунальної власності Дрогобицької міської ради, який приватизовуються шляхом викупу згідно з додатком № 1.

Доручити виконавчому комітету  Дрогобицької міської ради затвердити висновок про вартість майна згідно з додатком № 1.

Виконавчому комітету   Дрогобицької міської ради здійснити приватизацію об’єкту відповідно до чинного законодавства  України.

Дане рішення є підставою для оформлення  права власності на об’єкти приватизації за територіальною громадою м. Дрогобича в особі Дрогобицької міської ради та інші необхідні документи.

Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію ради з питань бюджету, планування фінансів, цінової політики та інвестицій (Р. Курчик).

Міський голова                                                                                     Т. Кучма

Додаток до рішення сесії

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту