№ 2476 Про прийняття у комунальну власність Дрогобицької міської територіальної громади захисної споруди на вулиці С. Бандери, 8

20.06.2024 6236

№ 2476 Про прийняття у комунальну власність Дрогобицької міської територіальної громади захисної споруди на вулиці С. Бандери, 8

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
LІ сесія восьмого скликання
РІШЕННЯ

від 20.06.2024 року № 2476

 

Про прийняття у комунальну власність

Дрогобицької міської територіальної громади

захисної споруди на вулиці С. Бандери, 8

 

 

З метою впорядкування та приведення до відповідного технічного стану захисної споруди, відповідно до ст.142 Конституції України, ст. 59, ст. 60 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, Цивільного Кодексу України, Наказу Міністерства внутрішніх справ від 09.07.2018 № 579 Про затвердження вимог з питань використання та обліку фонду захисних споруд цивільного захисту. Беручи до уваги рекомендації постійної комісії ради з питань оренди, приватизації, комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (протокол № 54 від 28.05.2024), міська рада вирішила:

 

1. Прийняти у комунальну власність об’єкт нерухомого майна (захисної споруди цивільного захисту) – сховище №49734, пл. 680 м2, яке в процесі приватизації не увійшло до статутного капіталу ВАТ “Дрогобицький завод Схема” та розташоване за адресою: Львівська обл., м. Дрогобич, вул. С. Бандери, 8 та на теперішній час безхазяйна.

  1. Визначити балансоутримувача захисної споруди, вказаного в п.1 рішення – комунальне підприємство «Екран-Сервіс» (О. Томашенко), об’єкт буде:

– використовуватись виключно за цільовим призначенням (захисні споруди цивільного захисту) з недопущенням відчуження у приватну власність.

  1. Балансоутримувачу захисної споруди виготовити технічну документацію з інвентаризації приміщення сховища, а також провести роботи для приведення його в готовність.
  2. 4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію ради з питань оренди, приватизації, комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (Ю. Кушлик).

Міський голова                                                             Тарас КУЧМА

 

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту