№ 2572 “Про затвердження Програми по поточному ремонту фасаду нежитлового приміщення та облаштування території на вул. Симоненка, 24 в м. Стебник Львівської області”

29.08.2024 6659

№ 2572 “Про затвердження Програми по поточному ремонту фасаду нежитлового приміщення та облаштування території  на вул. Симоненка, 24 в м. Стебник Львівської області”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
LІІІ сесія восьмого скликання
РІШЕННЯ

від 29.08.2024 року № 2572

Про затвердження Програми по поточному
ремонту фасаду нежитлового приміщення
та облаштування території на вул. Симоненка, 24
в м. Стебник Львівської області

З метою  відновлення експлуатаційних властивостей, збереження та покращення комунального майна, реалізації комплексу заходів щодо забезпечення та підвищення рівня благоустрою загальних територій, поліпшення зовнішнього вигляду та естетичної привабливості прибудинкової території, забезпечення доступу людей з обмеженими фізичними можливостями та інших маломобільних груп населення до об’єкту комунальної власності за адресою: вул. Симоненка, 24 в м. Стебник Львівської області, враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань житлово-комунального господарства, будівництва, архітектури, екології, довкілля, транспорту, зв’язку та будівельних інвестицій (протокол № 75 від 22.08.2024 р.), постійної комісії ради з питань бюджету, планування, фінансів, цінової політики та інвестицій (протокол №___ від _________ 2024 року), керуючись п. 22 ч. 1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада вирішила:
1. Затвердити Програму по поточному ремонту фасаду нежитлового приміщення та облаштування території на вул. Симоненка, 24 в м. Стебник Львівської області» згідно з додатком.
2. Фінансовому управлінню (О. Савран) здійснювати фінансування Програми у межах коштів, затверджених департаменту міського господарства по КПКВК 1210180 «Інша діяльність у сфері державного управління».
3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію ради з питань житлово-комунального господарства, будівництва, архітектури, екології, довкілля, транспорту, зв’язку та будівельних інвестицій (Р. Шагала).

Міський голова                                                                            Тарас КУЧМА

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту