№ 2573 “Про передачу функцій замовника з поточного ремонту сходової клітки нежитлової будівлі на вул. Мазепи, 8 в м. Стебник, Львівської області Розглянувши лист департаменту міського господарства Дрогобицької “

29.08.2024 6657

№ 2573 “Про передачу функцій замовника  з поточного ремонту сходової клітки нежитлової будівлі на вул. Мазепи, 8  в м. Стебник, Львівської області Розглянувши лист департаменту міського господарства Дрогобицької “

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
LІІІ сесія восьмого скликання
РІШЕННЯ

від 29.08.2024 року № 2573

Про передачу функцій замовника
з поточного ремонту сходової клітки
нежитлової будівлі на вул. Мазепи, 8
в м. Стебник, Львівської області

Розглянувши лист департаменту міського господарства Дрогобицької міської ради про надання згоди на проведення поточного ремонту сходової клітки нежитлового приміщення № 8 на вул. Мазепи в м. Стебник Львівської області, з метою збереження та покращення комунального майна Дрогобицької міської територіальної громади, беручи до уваги Закон України «Про регулювання містобудівної діяльності», Закон України «Про архітектурну діяльність», в межах функцій органу місцевого самоврядування, враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань житлово-комунального господарства, будівництва, архітектури, екології, довкілля, транспорту та зв’язку (протокол від 22.08.2024 № 75, керуючись ст. 25, ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Дрогобицька міська рада вирішила:
1.Департаменту міського господарства Дрогобицької міської ради (А. Паутинка) прийняти функції замовника з поточного ремонту сходової клітки нежитлової будівлі на вул. Мазепи, 8 в м. Стебник, Львівської області.
2. Департаменту міського господарства Дрогобицької міської ради (А. Паутинка) визначити будівельну організацію для виконання робіт, зазначених у пункті 1 цього рішення у порядку передбаченому законодавством.
3.Забезпечити в разі потреби отримання вихідних даних для проєктування, розроблення, коригування проектно-кошторисної (кошторисної) документації, проведення її експертизи та затвердження в разі необхідності на об’єкт, зазначений у пункті 1 цього рішення.
4.Забезпечити дотримання вимог чинного законодавства щодо порядку виконання поточного ремонту.
5.Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію ради з питань житлово-комунального господарства, будівництва, архітектури, екології, довкілля, транспорту та зв’язку (Р. Шагала).

Міський голова                                                                            Тарас КУЧМА

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту