№ 2661 Про схвалення проєкту договору про співробітництво Дрогобицької та Миргородської територіальних громад у формі реалізації спільного проєкту «Розширення можливостей для забезпечення сталого розвитку Дрогобицької та Миргородської громад»

03.10.2024 6926

№ 2661 Про схвалення проєкту договору  про співробітництво Дрогобицької  та Миргородської  територіальних громад у формі реалізації спільного проєкту «Розширення можливостей для забезпечення сталого розвитку  Дрогобицької   та Миргородської громад»

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
LІV сесія восьмого скликання
РІШЕННЯ

від 03.10.2024 року № 2661

Про схвалення проєкту договору

про співробітництво Дрогобицької

та Миргородської  територіальних громад

у формі реалізації спільного проєкту

«Розширення можливостей для забезпечення

сталого розвитку  Дрогобицької 

та Миргородської громад»

 

 

Відповідно до ст. 25, п.331 ч.1 ст. 26, ст. 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. 8 Закону України «Про співробітництво територіальних громад», з метою розширення можливостей для забезпечення сталого розвитку Дрогобицької міської територіальної громади та Миргородської міської територіальної громади, враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань депутатської етики, законності, правопорядку, прав людини, розвитку громади та контролю за дотриманням Регламенту ради (протокол № 69 від 30.09.2024 ), міська рада

 

в и р і ш и л а:

 

  1. Схвалити проєкт договору про співробітництво Дрогобицької та Миргородської територіальних громад у формі реалізації спільного проєкту «Розширення можливостей для забезпечення сталого розвитку Миргородської  та Дрогобицької громад» (додається).

 

  1. Уповноважити міського голову Кучму Тараса Ярославовича підписати договір, вказаний у пункті 1 цього рішення.

 

  1. Контроль виконання даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань депутатської етики, законності, правопорядку, прав людини, розвитку громади та контролю за дотриманням Регламенту ради (Дзерин В.М.).

 

 

Міський голова                                                                                       Тарас КУЧМА

 

(Додаток)

 

 

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту