№ 2679 Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки

11.10.2024 7076

№ 2679 Про надання дозволу  на виготовлення технічної документації  із землеустрою щодо інвентаризації  земельної ділянки

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
LV позачергова сесія восьмого скликання
РІШЕННЯ

від 11.10.2024 року № 2679

Про надання дозволу
на виготовлення технічної документації
із землеустрою щодо інвентаризації
земельної ділянки

Розглянувши клопотання ПП «Затишок Львівщини» (І. Онишко), беручи до уваги рішення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради № 157 від 18.06.2023 року «Про внесення змін до рішення виконавчого комітету від 16.02.2021 року №70 «Про надання функцій замовника «КП «Управління капітального будівництва» Дрогобицької міської ради (В. Бохонок) по об’єкту «Капітальний ремонт майдану Т. Шевченка в м. Стебнику Дрогобицького району Львівської області», враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань регулювання земельних відносин (протокол № 94 від 03.09.2024р.), керуючись ст. 12, 98, 99, 100, 101, 122, 1241, 126 Земельного кодексу України, ст.28 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності» і відповідно до п. 34 ч. 1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада в и р і ш и л а:
1. Надати дозвіл приватному підприємству «Затишок Львівщини» (І. Онишко) на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки орієнтовною площею 180 кв. м. на вул. Грушевського (біля магазину АТБ) в м. Стебнику для будівництва та обслуговування будівель торгівлі з метою встановлення особистого строкового сервітуту для провадження підприємницької діяльності.
2. Надати згоду на укладання договору про встановлення особистого строкового сервітуту для провадження підприємницької діяльності після затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки.
3. Юридичній особі, вказаній у цьому рішенні, звернутися до суб’єкта господарювання, що є виконавцем робіт із землеустрою, згідно із законом, для розроблення технічної документації. Розроблення документації проводити у відповідності до вимог чинного земельного законодавства.
4. Юридичній особі, вказаній у цьому рішенні, забезпечити реєстрацію відповідного договору згідно з чинним законодавством.
5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію ради з питань регулювання земельних відносин (М. Слотило).

Міський голова                                                                      Тарас КУЧМА

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту