№ 299 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про статус бійців добровольчих батальйонів у зоні проведення антитерористичної операції на Сході України” (плюс додаток)

05.07.2016 485

№ 299 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про статус бійців добровольчих батальйонів у зоні проведення антитерористичної операції  на Сході України” (плюс додаток)

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА

ХІ сесія  сьомого скликання

Р І Ш Е Н Н Я

від 5 липня 2016 року  № 299

Про статус бійців добровольчих

батальйонів у зоні проведення

антитерористичної операції  

на Сході України

Відповідно до статті 25 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”,до пункту 20 статті 6 Закону України “Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту”, Дрогобицька міська рада вирішила:

1.Визнати учасниками бойових дій бійців добровольчих батальйонів у зоні проведення антитерористичної операції на Сході України.

2.Встановити, що учасниками бойових дій є особи, які перебували у складі добровольчих формувань, що були утворені або самоорганізувалися для захисту незалежності, суверенітету, територіальної цілісності України, але в подальшому добровольчі формування не були включені до складу Збройних Сил України, Міністерства внутрішніх справ України та інших утворених відповідно до законів України військових формувань та правоохоронних органів.

3.Встановити, що учасниками бойових дій є особи, які брали та беруть участь у виконанні бойових завдань щодо захисту територіальної цілісності України у складі добровольчих формувань, перелік яких визначається спеціальною комісією при міській раді.

4.Міській раді утворити комісію з питань розгляду матеріалів про визнання учасниками бойових дій бійців добровольчих батальйонів згідно з додатком.

5.Комісії розробити Положення про розгляд матеріалів та визнання учасниками бойових дій бійців добровольчих батальйонів.

6.Комісії з питань розгляду матеріалів про визнання учасниками бойових дій бійців добровольчих батальйонів, розробити порядок виготовлення та видачі посвідчень бійцям добровольчих формувань.

7.Звернутися за підтримкою до Президента України Петра Порошенка та Голови Верховної Ради України Андрія Парубія щодо визнання учасниками бойових дій бійців добровольчих формувань, які були створені або самоорганізовувалися для захисту незалежності, суверенітету і територіальної цілісності України(додається).

  1. Контроль за виконання даного рішення покласти секретаря міської ради О. Хруща.

Міський голова                                                                                         Т. Кучма

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту