№ 350-р Розпорядження міського голови “Про роздачу гуманітарної допомоги при проведенні заходу до Міжнародного Дня захисту дітей “

19.06.2024 5183

№ 350-р Розпорядження міського голови “Про роздачу гуманітарної допомоги при проведенні заходу до  Міжнародного Дня захисту дітей “

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я
МІСЬКОГО ГОЛОВИ

від 19.06.2024 № 350-р
Про роздачу гуманітарної
допомоги при проведенні заходу до
Міжнародного Дня захисту дітей 

З метою відзначення Міжнародного Дня захисту дітей, керуючись пунктом 20 частини 4 статті 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:
1.Провести 19 червня 2024 року безоплатну роздачу гуманітарної допомоги для 37 талановитих учнів початкових класів Дрогобицької територіальної громади.
2. Призначити відповідальною особою за проведення заходу начальника відділу сім’ї та молоді управління у справах сім’ї, молоді та спорту Олександру Пашко. Покласти на О.Пашко контроль за проведення заходу.
3. Заступнику міського голови з гуманітарних та соціальних відносин Юрію Кушлику передати гуманітарну допомогу згідно з додатком.
4. Начальнику відділу сім’ї та молоді управління у справах сім’ї, молоді та спорту Олександрі Пашко:
4.1 Вручити гуманітарну допомогу згідно зі списками.
4.2.Передачу гуманітарної допомоги оформити актом на списання гуманітарної допомоги та подати у відділ бухгалтерського обліку та звітності до 21 червня 2024 року.
5. Відділу бухгалтерського обліку та звітності виконавчого комітету Дрогобицької міської ради Марії Оршанській провести в бухгалтерському обліку списання розданої гуманітарної допомоги.
6. Контроль за виконанням даного розпорядження покласти на заступника міського голови з гуманітарних та соціальних відносин Юрія Кушлика.

Міський голова Тарас КУЧМА

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту