№ 365-р Розпорядження міського голови “Про роздачу гуманітарної допомоги при проведенні заходу «Місто забав» в селі Нижні Гаї “

24.06.2024 4998

№ 365-р Розпорядження міського голови “Про роздачу гуманітарної допомоги при проведенні заходу  «Місто забав» в селі Нижні Гаї “

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я
МІСЬКОГО ГОЛОВИ

від 24.06.2024 № 365-р
Про роздачу гуманітарної
допомоги при проведенні заходу
«Місто забав» в селі Нижні Гаї  

З метою проведення та організації дозвілля до Дня Конституції України, керуючись пунктом 20 частини 4 статті 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:
1.Провести 25 червня 2024 року безоплатну роздачу гуманітарної допомоги для дітей, які візьмуть участь у проведенні гри «Місто забав».
2.Призначити відповідальною особою за проведення заходу начальника відділу сім’ї та молоді управління у справах сім’ї, молоді та спорту Олександру Пашко. Покласти на О.Пашко контроль за проведення заходу.
3.Заступнику міського голови з гуманітарних та соціальних відносин Юрію Кушлику передати гуманітарну допомогу згідно з додатком.
4.Начальнику відділу сім’ї та молоді управління у справах сім’ї, молоді та спорту Олександрі Пашко:
4.1. Вручити гуманітарну допомогу згідно зі списками.
4.2.Передачу гуманітарної допомоги оформити актом на списання гуманітарної допомоги та подати у відділ бухгалтерського обліку та звітності до 28 червня 2024 року.
5.Відділу бухгалтерського обліку та звітності виконавчого комітету Дрогобицької міської ради Марії Оршанській провести в бухгалтерському обліку списання розданої гуманітарної допомоги.
6.Контроль за виконанням даного розпорядження покласти на заступника міського голови з гуманітарних та соціальних відносин Юрія Кушлика.

Міський голова Тарас КУЧМА

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту