№ 668 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про встановлення пам’ятної дошки Герою України Олегові Ушневичу”

06.04.2017 541

№ 668 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про встановлення  пам’ятної дошки  Герою України Олегові Ушневичу”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ХХ сесія сьомого скликання
РІШЕННЯ

від 6 квітня 2017 року № 668

Про встановлення
пам’ятної дошки
Герою України
Олегові Ушневичу

Розглянувши колективне депутатське звернення від 20.02.2017 № 63 про встановлення пам’ятної дошки Герою України Олегові Ушневичу на фасаді будинку, де проживав, керуючись ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування» та «Положенням про порядок встановлення пам’ятних знаків, меморіальних та анотаційних дощок у місті Дрогобичі», затвердженим рішенням сесії від 25.20.2013 № 1149, враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань освіти, культури, молодіжної політики, сім’ї, спорту, туризму, інформації, охорони здоров’я, праці та соціального захисту населення (протокол від 17.03.2017р. № 31) і постійної комісії ради з питань бюджету, планування, фінансів, цінової політики та інвестицій (протокол від_______ 2017 р. №___), Дрогобицька міська рада
вирішила:
1. Героєві України Олегу Ушневичу, який народився у м. Дрогобичі, загинув 20 лютого 2014 р. на вул. Інститутській у м. Києві, встановити пам’ятну дошку за адресою: вул. Володимира Великого,15 у м. Дрогобичі (фасад житлового будинку), відповідно до тексту поданому у додатку.
2. Департаменту міського господарства (І.Лепкий) підготувати кошторис з виготовлення і встановлення пам’ятної дошки Олегові Ушневичу.
3. Фінансовому управлінню виконавчого комітету Дрогобицької міської ради (О.Савран) виділити кошти департаменту міського господарства (І.Лепкий) на виготовлення і встановлення пам’ятної дошки Герою України Олегові Ушневичу згідно поданого кошторису.
4. КП «Комбінат міського господарства» (А.Янів) виконати комплекс заходів по виготовленню та встановленню зазначеної у п.1 пам’ятної таблиці.
5. Відділу культури та мистецтв виконавчих органів Дрогобицької міської ради (О.Яводчак) провести облік та реєстр пам’ятної дошки зазначеної у п.1 даного рішення відповідно до вимог чинного законодавства.
5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на голову постійної комісії ради з питань освіти, культури, молодіжної політики, сім’ї, спорту, туризму, інформації, охорони здоров’я, праці та соціального захисту населення (О. Дацюк).

Міський голова Т. Кучма

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту