№ 670 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про внесення змін до рішення про надання пільг громадянам, які проживають у муніципальному будинку на вул. Є. Коновальця, 7/6 (3-й під’їзд)”

06.04.2017 455

№ 670 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про внесення змін до рішення про надання пільг громадянам, які проживають у муніципальному будинку на вул. Є. Коновальця, 7/6 (3-й під’їзд)”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ХХ СЕСІЯ VII СКЛИКАННЯ
РІШЕННЯ

від 06.04.2017 року № 670

Про внесення змін до рішення
про надання пільг громадянам, які
проживають у муніципальному будинку
на вул. Є. Коновальця, 7/6 (3-й під’їзд)

У відповідності до рішення виконкому від 31 січня 2000 року № 9, згідно з яким міська влада взяла на себе зобов’язання проводити оплату за житлово-комунальні послуги одиноким пенсіонерам та малозабезпеченим громадянам, які проживають в муніципальному будинку на вул. Є.Коновальця, 7/6 (3-й під’їзд), враховуючи рекомендації постійної комісії міської ради з питань освіти, культури, молодіжної політики, сім’ї, спорту, туризму, інформації, охорони здоров’я, праці та соціального захисту населення (протокол № 31 від 17.03.2017 р.), керуючись п. 27 ч. 1 ст. 26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, міська рада вирішила:
1. Внести зміни до рішення та надати пільги при оплаті житлово-комунальних послуг у розмірі 100% на всю загальну площу особі, яка проживає у муніципальному будинку на вул. Є. Коновальця, 7/6 квартира 46 Конопельській Вірі Іванівні.
2. Працівникам міського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) забезпечити оформлення субсидій.
3. Витрати, пов’язані з наданням пільг особі, якій відповідно до рішення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради надано житло у цьому будинку, проводити за рахунок коштів, передбачених у міському бюджеті на 2017 рік для надання пільг на оплату житлово-комунальних послуг (КПК 1513190).
4. Рішення чинне з 01 квітня 2017 року до 31 грудня 2017 року.
5. Фінансовому управлінню (О.Савран) забезпечити фінансування видатків на виконання цього рішення.
6. Виконання цього рішення доручити начальнику управління праці та соціального захисту населення міської ради (І.Терлецький).
7. Контроль за виконанням цього рішення доручити голові комісії з питань освіти, культури, молодіжної політики, сім’ї, спорту, туризму, інформації, охорони здоров’я, праці та соціального захисту населення (О.Дацюк).

Міський голова Т.Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту