№ 682 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про взяття на баланс нежитлового приміщення за адресою: м. Дрогобич вул. Гончарська,5”

06.04.2017 448

№ 682 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про взяття на баланс  нежитлового приміщення за адресою:  м. Дрогобич вул. Гончарська,5”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ХХ сесія сьомого скликання
Р І Ш Е Н Н Я

від 06.04.2017 р. № 682

Про взяття на баланс
нежитлового приміщення за адресою:
м. Дрогобич вул. Гончарська,5

З метою впорядкування обліку комунального майна територіальної громади м.Дрогобича, розглянувши рекомендації постійної комісії ради з питань оренди та приватизації комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (протокол від 05.04.2017 року №38), керуючись ст. 26 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, Законом України „Про оренду державного та комунального майна”, згідно зі ст.13 Регламенту Дрогобицької міської ради, міська рада вирішила:
1. Комунальному підприємству «Житлово – експлуатаційне об’єднання» Дрогобицької міської ради взяти на баланс нежитлове приміщення, яке є комунальною власністю територіальної громади м. Дрогобича, що знаходиться за адресою: м. Дрогобич, вул. Гончарська,5, площею 37,6 м2.
2. Комунальному підприємству «Житлово – експлуатаційне об’єднання» Дрогобицької міської виготовити технічну документацію в КП ЛОР Дрогобицькому МБТІ та ЕО, провести експертну оцінку, забезпечити утримання нерухомого об’єкту та прилеглої території відповідно до вимог санітарних, пожежних та технічних норм.
3. Дане рішення є підставою для внесення даного об’єкту в Державний реєстр речових прав на нерухоме майно за територіальною громадою м. Дрогобича в особі Дрогобицької міської ради.
4. Виконання даного рішення доручити КП «Житлово – експлуатаційне об’єднання» Дрогобицької міської ради (О.Майданюк).
5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію ради з питань оренди та приватизації комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (Ю.Кушлик).

Міський голова Т.Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту