№ 720 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про затвердження матеріалів проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок та технічної документації з землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельних ділянок”

04.05.2017 499

№ 720 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про затвердження матеріалів  проектів землеустрою  щодо відведення земельних ділянок та технічної документації  з землеустрою щодо встановлення  меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)  та передачу у власність земельних ділянок”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ХХІ сесія сьомого скликання
РІШЕННЯ

від 4 травня 2017 року № 720

Про затвердження матеріалів
проектів землеустрою
щодо відведення земельних ділянок
та технічної документації
з землеустрою щодо встановлення
меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)
та передачу у власність земельних ділянок

Розглянувши заяви фізичних та юридичних осіб та матеріали з виготовлення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань регулювання земельних відносин (протоколи № 58 від 21.04.2017р.), керуючись ст.12, ч.9 ст.118, ст.186, Земельного кодексу України і відповідно до пункту 34 ч.1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада вирішила:
1. Затвердити матеріали з виготовлення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок та передати безоплатно у власність та спільну сумісну власність земельні ділянки громадянам для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд:
1.1. Конончуку Андрію Володимировичу, прож. хххххххх, земельну ділянку площею 600 кв. м. на вул. Самбірській, кадастровий номер ххххххххххх, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.2. Скопу Леву Андрійовичу, прож. хххххххх, земельну ділянку площею 700 кв. м. на вул. Святого Юра, кадастровий номер хххххххххх, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.3. Лужецькій Оксані Стефанівні, прож. ххххххх, земельну ділянку площею 800 кв. м. на вул. В. Стуса, кадастровий номер хххххххххх, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.4. Рубаш Людмилі Іванівні, прож. ххххххххх, земельну ділянку площею 803 кв. м. на вул. В. Стуса, кадастровий номер хххххххххх, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.5. Удалову Сергію Олександровичу, прож. хххххххх, земельну ділянку площею 1000 кв. м. на вул. Котляревського (ділянка № 24), кадастровий номер хххххххх, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.6. Лісовичу Леву Васильовичу, хххххх, земельну ділянку площею 369 кв. м. на вул. Пластунівю. 57, кадастровий номер ххххххххх, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).
2. Затвердити матеріали з виготовлення технічної документації з землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передати безоплатно у власність та спільну сумісну власність земельні ділянки громадянам для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд:
2.1. Павликовичу Мирославу Івановичу, прож. ххххххххх, Волошанській Любові Іванівні, прож. хххххххх, земельну ділянку площею 501 кв. м. на вул. Зарічна, 35, кадастровий номер хххххххх, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).
2.2. Дзюрах Ірині Василівні, прож. хххххххх, Дзюрах Стефану Васильовичу, Дзюрах Василю Стефановичу, прож. хххххххххх, кв. 1, Мельник Ользі Степанівні, Мельнику Юрію Васильовичу, прож. ххххххххх, Мельнику Василю Андрійовичу, прож. ххххххххх, земельну ділянку площею 873 кв. м. на вул. Стрийській, 120-122, кадастровий номер ххххххххх, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).
3. Затвердити матеріали з виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передати безоплатно у власність для обслуговування гаражу земельні ділянки громадянам:
3.1. Лаврику Олексію Степановичу, прож. ххххххх, земельну ділянку площею 50 кв. м. на вул. В. Гора (біля будинку № 179), кадастровий номер хххххххх, для будівництва та обслуговування гаражу.
3.2. Уздиган Іванні Михайлівні, прож. ххххххххх, земельну ділянку площею 20 кв. м. на вул. Д. Бурка (біля будинку № 4), кадастровий номер ххххххх, для будівництва та обслуговування гаражу.
4. Затвердити матеріали з виготовлення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок та передати у постійне користування земельні ділянки:
4.1. Комунальному підприємству «Дрогобичводоканал» (Р. Шагала), земельну ділянку площею 100 кв. м. на вул. А. Шептицького, 16/3, кадастровий номер ххххххххх, для обслуговування будівель водопровідної насосної станцій третього підйому.
4.2. Комунальному підприємству «Дрогобичводоканал» (Р. Шагала), земельну ділянку площею 80 кв. м. на вул. П. Орлика, 20/2, кадастровий номер ххххххххх, для обслуговування будівель водопровідної насосної станцій третього підйому.
4.3. Комунальному підприємству «Дрогобичводоканал» (Р. Шагала), земельну ділянку площею 126 кв. м. на вул. М. Грушевського, 42, кадастровий номер ххххххххх, для обслуговування будівель водопровідної насосної станцій третього підйому.
4.4. Комунальному підприємству «Дрогобичводоканал» (Р. Шагала), земельну ділянку площею 112 кв. м. на вул. Бориславській, 1, кадастровий номер хххххххххх, для обслуговування будівель водопровідної насосної станцій третього підйому.
4.5. Комунальному підприємству «Дрогобичводоканал» (Р. Шагала), земельну ділянку площею 53 кв. м. на вул. М. Грушевського, 89, кадастровий номер ххххххххх, для обслуговування будівель водопровідної насосної станцій третього підйому.
5. Затвердити матеріали з виготовлення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для обслуговування нежитлових приміщень, будівель і споруд:
5.1. ФОП Конторовичу Ігорю Володимировичу, прож. хххххххх, земельну ділянку площею 1245 кв. м. на вул. Жупна, 13, кадастровий номер хххххххххх, для обслуговування нежитлової будівлі.
6. Відділу Держгеокадастру у місті Дрогобичі Львівської області (В. Марцінко) внести відповідні зміни в земельно-облікову документацію.
7. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію ради з питань регулювання земельних відносин (О. Балог).

Міський голова Т. Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту