№ 764 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для будівництва та обслуговування житлового будинку та внесення змін у рішення Дрогобицької міської ради”

06.07.2017 436

№ 764 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про надання дозволу на розроблення  проектів землеустрою щодо відведення  земельних ділянок для будівництва та  обслуговування житлового будинку  та внесення змін у рішення  Дрогобицької міської ради”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ХХШ сесія сьомого скликання
РІШЕННЯ

від 6 липня 2017 року № 764

Про надання дозволу на розроблення
проектів землеустрою щодо відведення
земельних ділянок для будівництва та
обслуговування житлового будинку
та внесення змін у рішення
Дрогобицької міської ради

Розглянувши клопотання учасників АТО та учасників бойових дій про надання згоди на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, враховуючи рекомендації комісії з питань розгляду документів учасників АТО щодо виділення їм земельних ділянок (протокол від 03.07.2017 р. № 37) та рекомендації постійної комісії ради з питань регулювання земельних відносин (протоколи № 63 від 30.05.2017р. та № 65 від 04.07.2017р.), керуючись статтями 12,118, Земельного кодексу України, і відповідно до п.34 ч.1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», згідно зі ст. 13 Регламенту Дрогобицької міської ради, міська рада в и р і ш и л а:
1. Надати дозвіл на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд:
1.1. Голубінці Сергію Романовичу, прож. на вул. М. Грушевського, 154, кв. 52, земельну ділянку орієнтовною площею 819 кв. м. відповідно до детального плану території в районі вулиць Станіславська та Пилипа Орлика (ділянка № 1), для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, як учаснику АТО.
1.2. Бандровському Юрію Миколайовичу, прож. на вул. В. Великого, 19, кв. 27, земельну ділянку орієнтовною площею 607 кв. м. відповідно до детального плану території в районі вулиць Станіславська та Пилипа Орлика (ділянка № 2), для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, як учаснику АТО.
1.3. Кициляку Миколі Стефановичу, прож. на вул. І. Сірка, 9, кв. 20, земельну ділянку орієнтовною площею 700 кв. м. відповідно до детального плану території в районі вулиць Станіславська та Пилипа Орлика (ділянка № 3), для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.4. Лешковичу Євгену Богдановичу, прож. на вул. Нафтовиків, 37, кв. 7, земельну ділянку орієнтовною площею 701 кв. м. відповідно до детального плану території в районі вулиць Станіславська та Пилипа Орлика (ділянка № 4), для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, як учаснику АТО.
1.5. Костюку Максиму Володимировичу, прож. на вул. М. Грушевського, 83, кв. 92, земельну ділянку орієнтовною площею 700 кв. м. відповідно до детального плану території в районі вулиць Станіславська та Пилипа Орлика (ділянка № 5), для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, як учаснику АТО.
1.6. Квітинському Роману Євгенійовичу, прож. на вул. Трускавецька, 64, земельну ділянку орієнтовною площею 701 кв. м. відповідно до детального плану території в районі вулиць Станіславська та Пилипа Орлика (ділянка № 6), для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, як учаснику АТО.
1.7. Скаличу Назарію Степановичу, прож. на вул. І. Франка, 100, земельну ділянку орієнтовною площею 701 кв. м. відповідно до детального плану території в районі вулиць Станіславська та Пилипа Орлика (ділянка № 7), для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, як учаснику АТО.
1.8. Слив’яку Тарасу Юрійовичу, прож. на вул. Г. Брама, 82, земельну ділянку орієнтовною площею 700 кв. м. відповідно до детального плану території в районі вулиць Станіславська та Пилипа Орлика (ділянка № 8), для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, як учаснику АТО.
1.9. Мацану Андрію Остаповичу, прож. на вул. Самбірська, 62, кв. 55, земельну ділянку орієнтовною площею 700 кв. м. відповідно до детального плану території в районі вулиць Станіславська та Пилипа Орлика (ділянка № 9), для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, як учаснику АТО.
1.10. Стецьківу Тарасу Романовичу, прож. на вул. Самбірська, 94, кв. 166, земельну ділянку орієнтовною площею 700 кв. м. відповідно до детального плану території в районі вулиць Станіславська та Пилипа Орлика (ділянка № 10), для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, як учаснику АТО.
1.11. Стецюку Роману Миколайовичу, прож. на вул. Трускавецька, 64, земельну ділянку орієнтовною площею 700 кв. м. відповідно до детального плану території в районі вулиць Станіславська та Пилипа Орлика (ділянка № 11), для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, як учаснику АТО.
1.12. Павлову Олексію Миколайовичу, прож. на вул. Трускавецька, 61, кв. 14, земельну ділянку орієнтовною площею 700 кв. м. відповідно до детального плану території в районі вулиць Станіславська та Пилипа Орлика (ділянка № 12), для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, як учаснику АТО.
1.13. Тожовцю Андрію Васильовичу, прож. на вул. М. Грушевського, 54А, кв. 19, земельну ділянку орієнтовною площею 700 кв. м. відповідно до детального плану території в районі вулиць Станіславська та Пилипа Орлика (ділянка № 13), для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, як учаснику АТО.
1.14. Владиці Миколі Володимировичу, прож. на вул. Кн. Ольги, 12, кв. 55, земельну ділянку орієнтовною площею 701 кв. м. відповідно до детального плану території в районі вулиць Станіславська та Пилипа Орлика (ділянка № 14), для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, як учаснику АТО.
1.15. Боберському Ярославу Михайловичу, прож. на вул. Стрийська, 105, кв. 92, земельну ділянку орієнтовною площею 576 кв. м. відповідно до детального плану території в районі вулиць Станіславська та Пилипа Орлика (ділянка № 15), для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, як учаснику АТО.
1.16. Дублянському Георгію Вячеславовичу, прож. на вул. П. Орлика, 18, кв. 46, земельну ділянку орієнтовною площею 576 кв. м. відповідно до детального плану території в районі вулиць Станіславська та Пилипа Орлика (ділянка № 16), для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, як учаснику АТО.
1.17. Арістовій Вероніці Олександрівні, прож. на вул. Т. Шевченка, 31, кв. 7, земельну ділянку орієнтовною площею 515 кв. м. на пров. Тепличному, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, як учаснику АТО.
1.18. Петренку Миколі Орестовичу, прож. на вул. Самбірській, 90, кв. 65, земельну ділянку орієнтовною площею 618 кв. м. на пров. Тепличному, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, як учаснику АТО.
1.19. Федишину Володимиру Васильовичу, прож. на вул. Старицького, 28, кв. 15, земельну ділянку орієнтовною площею 600 кв. м. на вул. У. Кравченко, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, як учаснику АТО.
1.20. Завадку Святославу Михайловичу, прож. на вул. Є. Коновальця, 7/6, кв. 43, земельну ділянку орієнтовною площею 600 кв. м. на вул. Наливайка, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, як учаснику АТО.
2. Відмінити підпункт 1.11. пункту 1 рішення Дрогобицької міської ради від 22 липня 2015 р. № 1656 «Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок учасникам бойових дій та учасникам антитерористичної операції-особам, які захищали незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України і брали безпосередню участь в антитерористичній операції, у забезпеченні її проведення» у зв’язку із заявою заявника.
2.1. Відмінити підпункт 1.17. пункту 1 рішення Дрогобицької міської ради від 23 вересня 2015 р. № 1720 «Про затвердження матеріалів проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок» у зв’язку із заявою заявника.
2.2. Надати дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 632 кв. м. на вул. Св. Юра, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, Каракевичу Оресту Юрійовичу, прож. на вул. Св. Юра, 21, кв. 1.
3. Відмінити підпункт 2.13. пункту 2 рішення міської ради від 23 вересня 2015 р. № 1727 «Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок учасникам бойових дій та учасникам антитерористичної операції-особам, які захищали незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України і брали безпосередню участь в антитерористичній операції, у забезпеченні її проведення» у зв’язку із поданою заявою.
3.1. Надати дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 600 кв. м. на вул. Наливайка (квартал К-13), для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (ділянка № 133), Зозуляку Василю Володимировичу, прож. на вул. Є. Коновальця, 5, кв. 66.
4. Фізичним особам, вказаним у цьому рішенні, звернутися до суб’єкта господарювання, що є виконавцем робіт із землеустрою, згідно із законом, для розроблення проектів землеустрою. Розроблення проектів проводити у відповідності до вимог чинного земельного законодавства.
5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію ради з питань регулювання земельних відносин (О. Балог).

Міський голова Т. Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту