№ 770 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про затвердження переліку соціально-культурних проектів громадських організацій, громадських спілок і розміру їх фінансової підтримки за рахунок коштів міського бюджету м. Дрогобич”

06.07.2017 424

№ 770 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про затвердження переліку  соціально-культурних проектів  громадських організацій,  громадських спілок і розміру їх  фінансової підтримки  за рахунок коштів міського  бюджету м. Дрогобич”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ХХІІІ сесія сьомого скликання
Р І Ш Е Н Н Я

від 6 липня 2017 року № 770

Про затвердження переліку
соціально-культурних проектів
громадських організацій,
громадських спілок і розміру їх
фінансової підтримки
за рахунок коштів міського
бюджету м. Дрогобич

З метою створення сприятливих умов для розвитку громадських організацій, надання їм практичної, методичної та матеріально-фінансової підтримки на виконання суспільних завдань, відповідно до «Стратегічного плану економічного розвитку м.Дрогобича до 2020 р.», , на підставі протоколу №3 засідання конкурсної комісії з відбору соціально-культурних проектів громадських організацій при виконавчому комітеті Дрогобицької міської ради, керуючись п.22 ст.26, пп. 1 п. а) статті 27, частиною 1 статті 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань бюджету, планування фінансів та цінової політики та інвестицій, протокол №___, міська рада вирішила:
1. Затвердити перелік соціально-культурних проектів громадських організацій, громадських спілок і розмір їх фінансової підтримки за рахунок коштів загального фонду міського бюджету м. Дрогобич згідно додатку 1;
2. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію ради з питань бюджету, планування фінансів та цінової політики та інвестицій (Р. Курчик).

Міський голова Т.Кучма

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту