№ 777 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про затвердження порядку денного ХХУ сесії Дрогобицької міської ради

22.08.2017 439

№ 777 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про затвердження порядку денного ХХУ сесії Дрогобицької міської ради

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ХХУ сесія сьомого скликання
Р І Ш Е Н Н Я

від 22 серпня 2017 року № 777

Про затвердження порядку денного
ХХУ сесії Дрогобицької міської ради

Керуючись ч. 15 ст. 46 Закону України ”Про місцеве самоврядування в Україні”, ст.13 гл.3 Регламенту Дрогобицької міської ради, міська рада вирішила:
Затвердити такий порядок денний ХХУ сесії Дрогобицької міської ради:
1. Про затвердження порядку денного ХХУ сесії Дрогобицької міської ради.
2. Бюджетні питання.
2.1. Звіт про міський бюджет м. Дрогобича за І півріччя 2017 року
2.2. Про внесення змін до міського бюджету м. Дрогобича на 2017 рік.
2.3. Про внесення змін до Регламенту Дрогобицької міської ради.
2.4. Про затвердження розпоряджень міського голови про внесення змін в міський бюджет м. Дрогобича на 2017 рік.
3. Питання приватизації.
3.1. Про передачу нежитлової будівлі з комунальної власності територіальної громади м. Дрогобичау державну власність.
3.2. Про переукладення договорів оренди нежитлових приміщень.
3.3. Про передачу в оренду нежитлових приміщень.
3.4. Про затвердження експертних оцінок об’єктів комунальної власності Дрогобицької міської ради, які підлягають приватизації шляхом викупу.
3.5. Про надання дозволу на списання основних засобів
4. Земельні питання
4.1. Про відмову у наданні дозволів на виготовлення проектів відведення земельних ділянок, у затвердженні матеріалів з виготовлення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, у продовжені договору оренди земельної ділянки, у наданні в оренду земельної ділянки, у внесенні змін у рішення Дрогобицької міської ради, у виділенні земельної ділянки для розміщення малих архітектурних форм, у включенні в перелік для продажу земельної ділянки несільськогосподарського призначення, у продовженні терміну дії рішення Дрогобицької міської ради, у наданні дозволу на розроблення проекту відведення по зміні цільового призначення земельної ділянки, у припиненні договору оренди земельної ділянки, у припиненні договору про встановлення особистого строкового сервітуту для розміщення малої архітектурної форми.
4.2. Про включення в перелік для продажу на земельних торгах земельної ділянки на вул. Северина Наливайка.
4.3. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), для обслуговування нежитлових приміщень.
4.4. Про земельні торги.
4.5.Про включення в перелік земельних ділянок несільськогосподарського призначення, які підлягають продажуу власність.
4.6. Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для будівництва та обслуговування житлових будинків.
4.7. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості).
4.8. Про продовження терміну дії рішень міської ради.
4.9. Про внесення змін до рішень міської ради.
4.10. Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для будівництва та обслуговування гаражів.
4.11. Про надання в оренду, продовження терміну оренди земельних ділянок.
4.12. Про надання дозволу на укладення договорів особистого строкового сервітуту та продовження договорів особистого строкового сервітуту.
4.13. Про затвердження технічної документації з землеустрою щодо поділу та об’єднання земельної ділянки, та надання в оренду земельної ділянки.
4.14. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок по зміні цільового призначення земельної ділянки.
4.15. Про передачу у комунальну власність територіальної громади міста Дрогобича земельних ділянок на вул. Стрийській, 61.
4.16. Про затвердження матеріалів проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок та технічної документації з землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність та постійне користування земельних ділянок.
4.17. Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельної ділянки під об’єктом нерухомого майна.
4.18. Про затвердження матеріалів проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки.
4.19. Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для будівництва та обслуговування житлових будинків (присадибна ділянка) та багатоквартирного житлового будинку.
4.20. Про припинення права користування земельною ділянкою
4.21. Про проведення земельних торгів з продажу земельної ділянки (вул.. Сахарова).
4.22. Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для будівництва та обслуговування житлових будинків учасникам АТО.
5. Житлово – комунальні питання
5.1. Про внесення змін до Програми добровільної дольової участі об’єднань співвласників багатоквартирних будинків у капітальному ремонті житлових будинків у м. Дрогобичі на 2017 рік, затвердженої рішенням Дрогобицької міської ради від 06.07.2017 № 771
5.2. Про капітальний ремонт центральної внутріквартальної дворової каналізації житлового будинку № 33 на вул. Шевченка в м.Дрогобич .
5.3. Про внесення доповнень до програми капітального ремонту житлового фонду Дрогобицької міської ради від 07.03.2017 № 654.

6. Питання освіти, культури та молодіжної політики.
6.1. Про придбання житла для особи з числа дітей-сиріт та родинній групі у складі особи з числа дітей, позбавлених батьківського піклування і дитини, позбавленої батьківського піклування, які перебувають на квартирному обліку у виконавчому комітеті Дрогобицької міської ради, що користуються правом позачергового одержання житла.
6.2. Про внесення змін до заходів на 2017 рік комплексної Програми «Дрогобич-місто Івана Франка».

7. Про внесення змін в додаток до рішення Дрогобицької міської ради від 29 грудня 2015 року № 80 «Про затвердження цільової програми захисту населення і території міст Дрогобича та Стебника від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру на 2016 – 2020 роки»
8. Про Програму фінансової підтримки КП «Дрогобичтеплоенерго» ДМР на 2017 р.
9. Про погодження заходів на врегулювання заборгованості за спожитий природний газ КП «Дрогобичтеплоенерго» ДМР.
10. Про внесення змін до Програми розвитку інвестиційної діяльності, співробітництва та європейської інтеграції м. Дрогобича на 2017 рік.
11. Про перерахування коштів для надання одноразової допомоги Комар Лесі Ігорівні, дружині загиблого учасника АТО.
12. Про надання дозволу на списання заборгованості.
13. Про реорганізацію КП “Туристично – інформаційний центр міста Дрогобича”.
14. Про затвердження Програми фінансової підтримки закладів охорони
здоров`я мм. Дрогобича та Стебника на 2017 рік.
15. Про затвердження статут комунального підприємства «Туристичний комплекс «Дрогобич» Дрогобицької міської ради в новій редакції.
16. Про припинення права повного господарського відання на нежитлові приміщення КП «Туристичний комплекс «Дрогобич» Дрогобицької міської ради в новій редакції.
17. Про передачу КП «Дрогобицький ринок» права повного господарського відання на нежитлові приміщення.
18. Про внесення змін до рішення Дрогобицької міської ради від 18.12.2015 № 41 «Про затвердження структури виконавчих органів Дрогобицької міської ради, загальної чисельності та витрат на їх утримання».
19. ”Про Програму фінансової підтримки Комунального підприємства “Дрогобицька лазня” на 2017 рік”
20. “Про затвердження проектів для фінансування за рахунок коштів громадянського бюджету м. Дрогобича”
21. “Про взяття на баланс та передачу в оперативне управління нежитлових будівель комунальним некомерційним підприємствам охорони здоров’я мм. Дрогобича та Стебника”.
22. “Про внесення змін до рішень Дрогобицької міської ради від 17.11.2015 № 7 “Про утворення постійних комісій та обрання голів комісій” та рішення Дрогобицької міської ради № 8 від 17.11.2015 р. “Про затвердження положень про постійні комісії Дрогобицької міської ради”.
23. “Про внесення змін до рішень Дрогобицької міської ради від 30.11.2016 № 479 “Про затвердження положень про громадський бюджет м. Дрогобича”
24. Різне.

Міський голова Т.Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту