№ 778 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про внесення змін до рішень Дрогобицької міської ради від 17.11.2015 №7 «Про утворення постійних комісій та обрання голів комісій» та рішення Дрогобицької міської ради № 8 від 17.11.2015 р. «Про затвердження положень про постійні комісії Дрогобицької міської ради»”

22.08.2017 415

№ 778 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про внесення змін до рішень Дрогобицької міської ради від 17.11.2015 №7 «Про утворення постійних комісій та обрання голів комісій» та рішення Дрогобицької міської ради № 8 від 17.11.2015 р. «Про затвердження положень про постійні комісії Дрогобицької міської ради»”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ХХУ сесія VII скликання
РІШЕННЯ

від 22 серпня 2017 року № 778

Про внесення змін до рішень
Дрогобицької міської ради від 17.11.2015
№7 «Про утворення постійних комісій
та обрання голів комісій» та рішення Дрогобицької
міської ради № 8 від 17.11.2015 р.
«Про затвердження положень про постійні
комісії Дрогобицької міської ради»

У зв’язку із колективним зверненням учасників АТО та зверненням депутата міської ради Лазаріва Ігора Ярославовича щодо незадовільної роботи та бездіяльності голови постійної комісії ради з питань регулювання земельних відносин Балога Олега Богдановича, враховуючи заяви депутатів Оленича Сергія Романовича, Бернадовича Володимира Анатолійовича, Городинського Михайла Мар’яновича відповідно до п.2 ч.1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», в порядку ст. 13 Регламенту Дрогобицької міської ради, міська рада в и р і ш и л а :
1. Внести зміни до рішення Дрогобицької міської ради від 17.11.2015 №7 «Про утворення постійних комісій та обрання голів комісій», а саме:
1.1. Відкликати з посади голови постійної комісії ради з питань регулювання земельних відносин Балога Олега Богдановича.
1.2. Обрати головою постійної комісії ради з питань регулювання земельних відносин депутата Дрогобицької міської ради Дзюрах Ірину Василівну.
1.3 Викласти п. 1.1 рішення Дрогобицької міської ради № 7 від 17.11.2015 в наступній редакції: «Постійну комісію ради з питань бюджету, планування фінансів та цінової політики та інвестицій у складі – 5 депутатів».
1.4 Викласти п. 1.5 рішення Дрогобицької міської ради № 7 від 17.11.2015 в наступній редакції: «Постійну комісію ради з питань регулювання земельних відносин у складі 8 депутатів».
1.5 Викласти п. 1.6 рішення Дрогобицької міської ради № 7 від 17.11.2015 в наступній редакції: «Постійну комісію ради з питань освіти, культури, молодіжної політики, сім’ї, спорту, туризму, інформації, охорони здоров’я, праці та соціального захисту населення у складі – 6 депутатів».
2. Затвердити персональний склад постійних комісій ради згідно з додатком.
3. Вважати таким, що втратив чинність додаток до рішення Дрогобицької міської ради від 17.11.2015 р. № 7
4. Внести зміни до додатку № 1 рішення Дрогобицької міської ради № 8 від 17.11.2015 р. «Про затвердження положень про постійні комісії Дрогобицької міської ради», а саме:;
4.1. п. 1.3 положення про постійну комісію Дрогобицької міської ради з питань бюджету, планування, фінансів та цінової політики та інвестицій викласти в наступній редакції: «Комісія обирається радою з числа її депутатів у складі 5-ти членів».
4.2. п. 2.3 положення про постійну комісію Дрогобицької міської ради з питань бюджету, планування, фінансів та цінової політики та інвестицій викласти в наступній редакції: «Засідання комісії є чинним, якщо в ньому бере участь не менше як половина від загального складу комісії ( 3 особи)».
4.3. п. 2.5 положення про постійну комісію Дрогобицької міської ради з питань бюджету, планування, фінансів та цінової політики та інвестицій викласти в наступній редакції: «За результатами вивчення і розгляду питань комісія готує проекти рішень сесії, висновки і рекомендації, які приймаються більшістю голосів від загального складу комісії (3 осіб) і підписуються головою комісії, а в разі його відсутності – заступником голови або секретарем комісії.».
5. Внести зміни до датку № 5 рішення Дрогобицької міської ради № 8 від 17.11.2015 р. «Про затвердження положень про постійні комісії Дрогобицької міської ради», а саме;
5.1. п. 1.3 положення про постійну комісію ради з питань регулювання земельних відносин викласти в наступній редакції: «Комісія складається з восьми членів».
5.2. п. 2.6 положення про постійну комісію ради з питань регулювання земельних відносин викласти в наступній редакції: « Засідання комісії є чинним, якщо в ньому бере участь більше від половини від загального складу комісії (п’ятеро осіб)».
6. Внести зміни до датку № 3 рішення Дрогобицької міської ради № 8 від 17.11.2015 р. «Про затвердження положень про постійні комісії Дрогобицької міської ради», а саме;
6.1. п. 1.3 положення про постійну комісію ради з питань освіти, культури, молодіжної політики, сім’ї, спорту, туризму та інформації, охорони здоров’я, праці та соціального захисту населення викласти в наступній редакції: «комісія обирається радою з числа її депутатів у складі 6-ти членів».
6.2. п. 2.3 положення про постійну комісію ради з питань освіти, культури, молодіжної політики, сім’ї, спорту, туризму та інформації, охорони здоров’я, праці та соціального захисту населення викласти в наступній редакції: «Засідання комісії є чинним, якщо в ньому бере участь більше від половини від загального складу комісії (четверо осіб)».
7. Контроль за виконанням цього рішення покласти на міського голову Т.Кучму.

Міський голова Т.Кучма

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту