№ 79 Рішення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради “Про проведення техогляду автотранспорту”

22.03.1991 913

№ 79 Рішення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради “Про проведення техогляду автотранспорту”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА НАРОДНИХ ДЕПУТАТІВ
ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
Р І Ш Е Н Н Я

від 22.03.1991 № 79
м. Дрогобич

Про проведення техогляду
автотранспорту

З метою перевірки справності автомототранспорту, уточненням його кількості, відомчої належності і підвищення технічного стану та згідно з правилами проведення технічних оглядів автомобілів, мотоциклів і причепів, виконком міської ради народних депутатів вирішив:
Зобов’язати відділ внутрішніх справ міськвиконкому та військовий комісаріат проводити:
1.1. Техогляд автобусів і легкових автомобілів “таксі”, а також всіх вантажних автомобілів, пікапів та фургонів шасі, мотоциклів, які належать підприємствам, установам та організаціям, в період з 25 березня по 31 липня.
1.2. Техогляд автомобілів, мотоциклів та причепів до них, які належать громадянам, один раз на два роки в період з 1 травня по 31 липня.
2. Керівникам автогосподарств, підприємств, організацій, установ, які мають автотранспорт, привести його до технічносправного стану і пред’явити на технічний огляд в місця і строки, визначені державтоінспекцією.
3. Для організації техогляду затвердити склад комісії і план-графік по проведенню технічного огляду автотранспорту згідно з додатками №1, 2.
4. Комісії при проведенні технічного огляду особливу увагу звернути на справність автомобілів, пломбування спідометрового обладнання, наявність лімітів на утримання службових легкових автомобілів і використання їх за призначенням, обладнанням автомобілів для перевезень небезпечних вантажів і економічність використання паливно-мастильних матеріалів.
5. Членам комісії на період техогляду зберігати середню заробітну плату по місцю роботи.
6. Відділу внутрішніх справ про наслідки техогляду проінформувати виконком до 15 серпня 1991 року.
7. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника голови виконкому Петрушака Б.І. та начальника міськвідділу внутрішніх справ Ваврина М.В.

Голова міської Ради народних
депутатів, голова виконкому М.І. Глубіш

Керуючий справами виконкому Т.М. Шешурак

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту