№ 798 Рішення сесії Дрогобицької міської ради ”Про продовження договору особистого строкового сервітуту“

30.08.2017 388

№ 798 Рішення сесії Дрогобицької міської ради ”Про продовження договору  особистого строкового сервітуту“

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ХХV сесія сьомого скликання
РІШЕННЯ

від  30 серпня 2017 року  №  798

Про продовження договору
особистого строкового сервітуту

 Розглянувши клопотання КП «Дрогобицький ринок» (В. Білоган), враховуючи  рекомендації постійної комісії ради з питань регулювання земельних відносин (протокол № 64 від 06.06.2017 р.), керуючись ст. 12, ч. 2, 3, 7, ст.ст. 118, 123, 124 Земельного кодексу України, і  відповідно до  п. 34 ч. 1 ст. 26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, ст. 13 Регламенту Дрогобицької міської ради,  міська рада в и р і ш и л а:

1. Надати згоду на продовження договору про встановлення особистого строкового сервітуту для розміщення групи малих архітектурних форм:

1.1.  КП «Дрогобицький ринок» (В. Білоган) надати згоду на продовження договору про встановлення особистого строкового сервітуту для розміщення групи малих архітектурних форм загальною площею 200 кв.м. та групи малих архітектурних форм загальною площею 300 кв.м.  на вул. Малий Ринок (згідно з паспортом прив’язки), строком на 5 років.

2. Юридичній особі, зазначеній в п. 1 цього рішення, звернутись у відділ Держземагенства у м. Дрогобичі для отримання витягу про нормативно-грошову оцінку земельної ділянки та укласти договір особистого строкового сервітуту з Дрогобицькою міською радою на відповідну територію (об’єкти благоустрою).

3. Юридичній особі, зазначеній в п. 1 цього рішення, забезпечити реєстрацію відповідних договорів згідно з чинним законодавством.

4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію ради з питань регулювання земельних відносин (О. Балог).

Міський голова Т. Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту