№ 813 Рішення сесії Дрогобицької міської ради ”Про внесення змін до Програми добровільної дольової участі об’єднань співвласників багатоквартирних будинків у капітальному ремонті житлових будинків у м. Дрогобичі на 2017 рік, затвердженої рішенням Дрогобицької міської ради від 06.07.2017 № 771“

30.08.2017 400

№ 813 Рішення сесії Дрогобицької міської ради ”Про внесення змін до Програми добровільної  дольової участі об’єднань співвласників багатоквартирних  будинків  у капітальному ремонті житлових будинків  у м. Дрогобичі на 2017 рік, затвердженої рішенням Дрогобицької міської ради від 06.07.2017 № 771“

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ХХV сесія сьомого скликання
Р І Ш Е Н Н Я

від  30.08.2017  року № 813

Про внесення змін до Програми добровільної
дольової участі об’єднань співвласників багатоквартирних
будинків  у капітальному ремонті житлових будинків
у м. Дрогобичі на 2017 рік, затвердженої  рішенням
Дрогобицької міської ради  від 06.07.2017  № 771

Для здійснення дольової участі об’єднань співвласників багатоквартирних будинків у капітальному ремонті розпуску внутрібудинкового обліку електроенергії по квартирах у житлових будинках і забезпечення прав власників на укладення прямих договорів між енергопостачальною компанією про користування електроенергією, беручи до уваги Закон України «Про особливості здійснення права власності у багатоквартирному будинку», Закон України «Про електроенергетику», ст. 10 Закону України «Про приватизацію державного житлового фонду», Правила користування електричною енергією для населення, затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 26.07.99 N1357, враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань житлово-комунального господарства, будівництва, архітектури, екології, довкілля, транспорту та зв’язку (протокол від 02.08.2017 № 49), постійної комісії ради з питань бюджету, планування фінансів, цінової політики та інвестицій (протокол від 03.08.2017  № 45),  керуючись п. 22 ч. 1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,  міська рада   вирішила:

1. Внести зміни в Програмудобровільної дольової участі об’єднань співвласників багатоквартирних будинків у капітальному ремонті житлових будинків у м. Дрогобичі на 2017 рік, затвердженої рішенням Дрогобицької міської ради від 06.07.2017 № 771, а саме:
1.1 Розділ «Загальні положення» доповнити абзацом наступного змісту «Відсоток добровільної дольової участі об’єднання співвласників багатоквартирного будинку (власників квартир, нежитлових приміщень), що зареєстровані або проживають у житловому багатоквартирному будинку встановлюється в розмірі не менше 0,001 % від загальної вартості капітального ремонту розпуску внутрібудинкового обліку електроенергії по квартирах у житловому будинку (надалі по тексту- розпуск внутрібудинкового обліку електроенергії), де утворено об’єднання співвласників багатоквартирного будинку, а відсоток дольової участі органів місцевого самоврядування та держави визначається в розмірі не більше 99,999 % від загальної вартості цих робіт, якщо не передбачено інше співфінансування (обласні програми, програми ЄС ПРООН «Місцевий розвиток орієнтований на громаду» чи ін.)».
1.2 Розділ «Обсяги та джерела фінансування» доповнити реченням наступного змісту «Добровільна дольова участь об’єднання співвласників багатоквартирного будинку у розмірі не менше 0,001 % від загальної вартості капітального ремонту розпуску внутрібудинкового обліку електроенергії вказаного будинку».
1.3 Абзац 6 Розділу «Співфінансування здійснюється:» доповнити реченням: «А у випадку проведення капітального ремонту, розпуску внутрібудинкового обліку електроенергії ОСББ надає до департаменту міського господарства Дрогобицької міської ради копію квитанції про перерахування необхідної суми (не менше 0,001 % від вартості капітального ремонту розпуску вутрібудинкового обліку електроенергії) на рахунок департаменту міського господарства Дрогобицької міської ради для фінансування визначених робіт з розпуску внутрібудинкового обліку електроенергії».
2. Встановити, що у зв’язку з прийняттям цього рішення роботи з капітального ремонту, розпуску внутрібудинкового обліку електроенергії житлових багатоквартирних будинків, де утворено об’єднання співвласників багатоквартирних будинків фінансуються з міського бюджету за умови дольової участі співвласників таких будинків не менше 0,001 %.
3. Фінансовому управлінню (О. Савран) здійснювати фінансування капітального ремонту розпуску внутрібудинкового обліку електроенергії у межах коштів, затверджених департаменту міського господарства по КТКВ 4016022 (Капітальний ремонт житлового фонду об’єднань співвласників багатоквартирних будинків).
4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію ради з питань житлово-комунального господарства, будівництва, архітектури, екології, довкілля, транспорту та зв’язку (Т.Демко).

Міський голова Т. Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту