№ 816 Рішення сесії Дрогобицької міської ради ”Про погодження заходів на врегулювання заборгованості за спожитий природний газ КП «Дрогобичтеплоенерго» ДМР“

30.08.2017 377

№ 816 Рішення сесії Дрогобицької міської ради ”Про погодження заходів  на врегулювання заборгованості  за спожитий природний газ  КП «Дрогобичтеплоенерго» ДМР“

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ХХV сесія сьомого скликання
Р І Ш Е Н Н Я

від 30.08.2017р. № 816

Про погодження заходів
на врегулювання заборгованості
за спожитий природний газ
КП «Дрогобичтеплоенерго» ДМР

Розглянувши клопотання директора  КП «Дрогобичтеплоенерго» ДМР щодо  виконання вимог Закону України від 03.11.2016 № 1730 «Про заходи, спрямовані на врегулювання заборгованості теплопостачальних та теплогенеруючих організацій та підприємств централізованого водопостачання і водовідведення за спожиті енергоносії», Постанови Кабінету Міністрів України від 29.03.2017р. №222 «Про затвердження типового договору про реструктуризацію заборгованості за спожитий природний газ», враховуючи рекомендації постійної комісії з питань бюджету, планування,фінансів та цінової політики та інвестицій (протокол №    від         ) та постійної комісії ради  з питань житлово-комунального господарства, будівництва та архітектури, транспорту та зв’язку ( протокол №      від              ), керуючись ст. ст. 26, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» міська рада вирішила:

1. Погодити КП «Дрогобичтеплоенерго» ДМР укладання договору на реструктуризацію з ПАТ «НАК «Нафтогаз України» у відповідності до Постанови Кабінету Міністрів України від 29.03.2017р. №222 «Про затвердження Типового договору про реструктуризацію заборгованості за спожитий природний газ» та п.4 ст.5 Закону України від 11.2016 № 1730 «Про заходи, спрямовані на врегулювання заборгованості теплопостачальних та теплогенеруючих організацій та підприємств централізованого водопостачання і водовідведення за спожиті енергоносії».
2. Право на погодження щодо укладення договору реструктуризації між КП «Дрогобичтеплоенерго» ДМР та ПАТ «НАК «Нафтогаз України» надати міському голові Т.Кучмі.
3. Доручити КП «Дрогобичтеплоенерго» ДМР (І.Хомяк) укласти з ПАТ «НАК «Нафтогаз України» договір на реструктуризацію заборгованості за спожитий природний газ.
4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійні комісії ради: з питань бюджету, планування, фінансів та цінової політики (Р.Курчик).

 Міський голова Т. Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту