№ 824 Рішення сесії Дрогобицької міської ради ”Про надання дозволу на списання заборгованості“

30.08.2017 409

№ 824 Рішення сесії Дрогобицької міської ради ”Про надання дозволу  на списання заборгованості“

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ХХV  сесія сьомого скликання
РІШЕННЯ

від 30.08.2017 року № 824

Про надання дозволу
на списання заборгованості

У зв’язку з ліквідацією КП «Комунальне архітектурно-проектне підприємство «Архпроект», враховуючи службову записку КП «Управління капітального будівництва» Дрогобицької міської ради, протокол постійної комісії  ради з питань бюджету, планування фінансів, цінової політики та інвестицій (протокол № 45 від 03.08.2017) керуючись ст.ст. 25, 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада вирішила:

 Надати дозвіл КП «Управління капітального будівництва» (В.Бохонок) Дрогобицької міської ради» на списання кредиторської заборгованості яка виникла у зв’язку з несвоєчасною сплатою за надане в оренду нежитлове приміщення за адресою Львівська область, м. Дрогобич, майдан Ринок, 20, загальною площею 37,1 кв.м. та забезпечення надання комунальних послуг КП «Комунальному архітектурно-проектному підприємству «Архпроект» в сумі 38 724 грн.;

  1. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію ради з питань бюджету, планування фінансів, цінової політики та інвестицій ( Р.Курчик).

 Міський голова Т.Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту