№ 827 Рішення сесії Дрогобицької міської ради ”Про затвердження статут комунального підприємства «Туристичний комплекс «Дрогобич» Дрогобицької міської ради в новій редакції“

30.08.2017 357

№ 827 Рішення сесії Дрогобицької міської ради ”Про затвердження статут  комунального підприємства  «Туристичний комплекс «Дрогобич»  Дрогобицької міської ради в новій редакції“

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ХХУ сесія сьомого скликання
РІШЕННЯ

від 30.08.2017 року № 827

Про затвердження статут
комунального підприємства
«Туристичний комплекс «Дрогобич»
Дрогобицької міської ради в новій редакції

Розглянувши заяву голови комісії з реорганізації комунального підприємства «Туристичний комплекс «Дрогобич» (В.Білоган), враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань бюджету, планування фінансів та цінової політики та інвестицій (протокол №___ від __.__.2017 р.),  керуючись Законом України «Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб підприємців та громадських формувань»,  ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада вирішила:

  1. Затвердити статут комунального підприємства «Туристичний комплекс «Дрогобич» Дрогобицької міської ради в новій редакції згідно з додатком.
  2. Комунальному підприємству «Туристичний комплекс «Дрогобич» Дрогобицької міської ради (В.Є. Білогану) звернутись в установленому Законом України «Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб підприємців, а також громадських формувань» порядку до державного реєстратора виконавчого комітету Дрогобицької міської ради для проведення державної реєстрації  статуту комунального підприємства «Туристичний комплекс «Дрогобич» Дрогобицької міської ради в новій редакції.
  3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію ради з питань бюджету, планування фінансів та цінової політики та інвестицій (Р. Курчик).

Міський голова  Т. Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту