№ 876 Рішення сесії Дрогобицької міської ради ”Про затвердження порядку денного ХХVІІІ сесії Дрогобицької міської ради“

20.10.2017 364

№ 876 Рішення сесії Дрогобицької міської ради ”Про затвердження порядку денного ХХVІІІ сесії Дрогобицької міської ради“

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ХХVІІІ сесія сьомого скликання
Р І Ш Е Н Н Я

від 20 жовтня 2017 року № 876

Про затвердження порядку денного
ХХVІІІ сесії Дрогобицької міської ради

Керуючись ч. 15 ст. 46 Закону України ”Про місцеве самоврядування в Україні”, ст.13 гл.3 Регламенту Дрогобицької міської ради, міська рада вирішила:
Затвердити такий порядок денний ХХVІІІ сесії Дрогобицької міської ради:
1. Про затвердження порядку денного ХХVІІІ сесії Дрогобицької міської ради.
2. Бюджетні питання.
2.1. Про внесення змін до міського бюджету м. Дрогобича на 2017 рік.
3. Питання приватизації.
3.1. Про затвердження експертної оцінки об’єкту комунальної власності Дрогобицької міської ради, який підлягає приватизації шляхом викупу.
3.2. Про включення в перелік об’єктів комунальної власності, що підлягають приватизації шляхом викупу.
3.3. Про передачу в оренду нежитлових приміщень та внесення змін в рішення сесії Дрогобицької міської ради № 810 від 30.08.2017р. “Про передачу в оренду нежитлових приміщень”.
3.4. Про надання дозволу на списання основних засобів.
3.5. Про передачу на баланс матеріальних цінностей.
3.6. Про внесення змін до рішення сесії міської ради № 739 від 11.05.2017 р. “Про передачу в оренду нежитлових приміщень за адресою: м. Дрогобич вул. В.Великого, 26 а”.
4. Земельні питання.
4.1. Про відмову у наданні дозволів на виготовлення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок,у наданні згоди на виготовлення технічної документації земельної ділянки,у наданні в оренду земельної ділянки,у включенні в перелік для продажу земельних ділянок несільськогосподарського призначення
4.2. Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для будівництва та обслуговування житлових будинків (присадибна ділянка)
4.3. Про надання згоди на укладення договорів про встановлення особистого строкового сервітуту для розміщення МАФ
4.4. Про включення в перелік земельних ділянок несільськогосподарського призначення, які підлягають продажу у власність
4.5. Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для ведення садівництва
4.6.Про внесення змін до рішень міської ради
4.7. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)
4.8. Про припинення договорів про встановлення особистого строкового сервітуту для розміщення МАФ
4.9. Про затвердження матеріалів проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок та технічної документації з землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність та постійне користування земельних ділянок
4.10. Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок під об’єктами нерухомого майна
4.11. Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для будівництва та обслуговування житлових будинків
4.12. Про припинення права користування земельною ділянкою
4.13.Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для будівництва та обслуговування гаражів
4.14. Про продовження терміну дії рішень міської ради
4.15. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для обслуговування багатоквартирного житлового будинку.
4.16. Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для будівництва та обслуговування житлових будинків, для учасників АТО та членів бойових дій і членів їх сімей.
4.17. Про продовження терміну дії рішення міської ради від 31.01.2014 року № 1241.
4.18. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, площею 0,2050 га по вул.. Грінченка, включеної в перелік для продажу на земельних торгах у формі аукціону та надання дозволу на виготовлення звіту про експертну грошову оцінку.
5. Про внесення змін до Положення про громадський бюджет м. Дрогобича, затвердженого рішенням сесії Дрогобицької міської ради № 479 від 30.11.2016 року.
6. Про внесення доповнення до Положення про порядок встановлення пам’ятних знаків, меморіальних та анотаційних дощок у місті Дрогобичі.
7. Про внесення змін в кількісний та персональний склад постійних комісій Дрогобицької міської ради.
8. Про уповноваження ПАТ «Львівобленерго» кварталів індивідуальної забудови в районі вул. Северина Наливайка в м. Дрогобичі.
9. Про будівництво інженерно – транспортної інфраструктури будинків котеджного типу по вул. Парковій в м. Дрогобичі .
10. Про підтвердження дії рішення Дрогобицької міської ради № 855 від 03.10.2017 “Про надання в оренду земельної ділянки”.
11. Про внесення змін в кількісний та персональний склад виконавчого комітету Дрогобицької міської ради.
12. Про скасування п. 3 рішення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради від 24 квітня 2014 р. № 43 “Про встановлення дорожніх знаків на вулицях міста”.
13. Різне

Міський голова Т.Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту