№ 902 Рішення сесії Дрогобицької міської ради ”Про внесення доповнення до Положення про порядок встановлення пам’ятних знаків, меморіальних та анотаційних дощок у місті Дрогобичі“

20.10.2017 451

№ 902 Рішення сесії Дрогобицької міської ради ”Про внесення доповнення до  Положення про порядок встановлення  пам’ятних знаків, меморіальних та  анотаційних дощок у місті Дрогобичі“

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ХХVІІІ сесія сьомого скликання
РІШЕННЯ

від 20.10.2017 року № 902

Про внесення доповнення до
Положення про порядок встановлення
пам’ятних знаків, меморіальних та
анотаційних дощок у місті Дрогобичі

Відповідно до статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Закону України «Про охорону культурної спадщини» та Наказу Державного комітету України і будівництва та архітектури та Міністерства культури і мистецтв України № 231/ 806 від 30.11.2004 «Про затвердження порядку спорудження (створення) пам’ятників і монументів», з метою впорядкування процедури встановлення пам’ятних знаків, меморіальних, анотаційних дощок на території міста Дрогобича, враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань освіти, культури, молодіжної політики, сім’ї, туризму, інформації, охорони здоров’я, праці та соціального захисту населення (протокол від14.09.2017 № 39, Дрогобицька міська рада вирішила:
1. Внести доповнення до Положення про порядок встановлення пам’ятних знаків, меморіальних та анотаційних дощок у місті Дрогобичі, а саме, пункт 4.4. розділу IV – читати у такій редакції: У разі встановлення меморіальних та анотаційних таблиць у місті Дрогобичі різними мовами, перший напис повинен бути державною мовою.
2. Затвердити нову редакцію Положення про порядок встановлення пам’ятних знаків, меморіальних та анотаційних дощок у місті Дрогобичі згідно додатку.
3. Виконання цього рішення покласти на відділ культури та мистецтв виконавчих органів Дрогобицької міської ради (О.Яводчак) та відділ містобудування та архітектури виконавчого комітету Дрогобицької міської ради (І.Петранич).
4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на голову постійної комісії ради з питань освіти, культури, молодіжної політики, сім’ї, туризму, інформації, охорони здоров’я, праці та соціального захисту населення (О.Дацюк).

Міський голова Т. Кучма

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту