№ 907 Рішення сесії Дрогобицької міської ради ”Про затвердження порядку денного ХХІХ позачергової сесії Дрогобицької міської ради“

03.11.2017 407

№ 907 Рішення сесії Дрогобицької міської ради ”Про затвердження порядку денного ХХІХ позачергової сесії  Дрогобицької міської ради“

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ХХІХ позачергова сесія сьомого скликання
Р І Ш Е Н Н Я

від 3 листопада 2017 року № 907

Про затвердження порядку денного
ХХІХ позачергової сесії
Дрогобицької міської ради

Керуючись ч. 15 ст. 46 Закону України ”Про місцеве самоврядування в Україні”, ст.13 гл.3 Регламенту Дрогобицької міської ради, міська рада вирішила:
Затвердити такий порядок денний ХХІХ позачергової сесії Дрогобицької міської ради:
1. Про затвердження порядку денного ХХІХ позачергової сесії Дрогобицької міської ради.
2. Про внесення змін до міського бюджету м. Дрогобича на 2017 рік.
3. Про внесення змін у п.п. 1, 2 додатку до рішення Дрогобицької міської ради № 680 від 06.04.2017 р. “Про включення в перелік об’єктів комунальної власності, що підлягають приватизації шляхом викупу” та п.п. 4, 5 додатку до рішення сесії Дрогобицької міської ради № 811 від 30.08.2017 р. “Про затвердження експертних оцінок об’єктів комунальної власності Дрогобицької міської ради, які підлягають приватизації шляхом викупу”;
4. Про звернення Дрогобицької міської ради.
5. Про продовження терміну дії рішення міської ради.
6. Про початок прийняття документів щодо виділення громадянам земельних ділянок для індивідуального житлового будівництва у кварталі на вулиці Парковій.
7. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 1,5000 га по вул. Северина Наливайка, включеної в перелік для продажу на земельних торгах у формі аукціону та надання дозволу на виготовлення звіту про експертну грошову оцінку.
8. Про затвердження цільової програми придбання технічних пристроїв для блокування транспортних засобів на 2017 рік.
9. Про затвердження Програми фінансової підтримки КП «Дрогобичводоканал» на 2017 рік ( для придбання пожежних гідрантів).
10. Про затвердження Програми удосконалення казначейського обслуговування розпорядників та одержувачів бюджетних коштів шляхом покращення матеріально – технічної бази Дрогобицького управління Державної казначейської служби України Львівської області.
11. Різне.

Міський голова Т.Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту