№288 Рішення виконавчого комітету “Про надання дозволу гр. Данилюк Л.С. на впорядкування частини території (влаштування заїзду) на вул. Котляревського, 21 в м. Дрогобич Львівської області “

14.10.2024 64

№288 Рішення виконавчого комітету “Про надання дозволу гр. Данилюк Л.С. на впорядкування частини території  (влаштування заїзду)   на вул. Котляревського, 21 в м. Дрогобич   Львівської області “

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
Р І Ш Е Н Н Я

 

від 14.10.2024 №288

Про надання дозволу гр. Данилюк Л.С.
на впорядкування частини території
(влаштування заїзду)
на вул. Котляревського, 21 в м. Дрогобич
Львівської області Про надання дозволу гр. Данилюк Л.С.
на впорядкування частини території
(влаштування заїзду)
на вул. Котляревського, 21 в м. Дрогобич
Львівської області  

Розглянувши заяву гр. Данилюк Л.С. (прож.: м. Дрогобич, вул. Котляревського, 21, кв. 2) від 03.09.2024 вх. № 07/Д-3190 на впорядкування частини території (влаштування заїзду до двохквартирного житлового будинку) на вул. Котляревського, 21 в м. Дрогобич Львівської області за власні кошти відповідно до поданої схеми, керуючись п.7 ч.а ст.30, ст.40 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, виконавчий комітет Дрогобицької міської ради вирішив:
1. Дати дозвіл гр. Данилюк Л.С. (прож.: м. Дрогобич, вул. Котляревського, 21, кв. 2) на впорядкування частини території (влаштування заїзду до двохквартирного житлового будинку) на вул. Котляревського, 21 в м. Дрогобич Львівської області за власні кошти відповідно до поданої схеми.
2. Роботи по впорядкуванню частини території (влаштування заїзду до двохквартирного житлового будинку) згідно п. 1 виконувати лише після отримання письмового погодження від Департаменту міського господарства Дрогобицької міської ради.
3. Гр. Данилюк Л.С. забезпечує належне утримання і своєчасний ремонт впорядкованої частини території (влаштованого заїзду до двохквартирного житлового будинку).
4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови Р.Бейзика.

Міський голова Тарас КУЧМА

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту