Про внесення змін до Міської цільової програми «Підготовка та проведення загальноміських заходів відділу культури та мистецтв виконавчих органів Дрогобицької міської ради у 2018 році»

19.11.2018 358

Про внесення змін до Міської цільової  програми «Підготовка та проведення  загальноміських заходів  відділу культури та мистецтв  виконавчих органів   Дрогобицької міської ради у 2018 році»

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
___ сесія сьомого скликання
РІШЕННЯ

від «___ »__________2018 року № ___

Про внесення змін до Міської цільової
програми «Підготовка та проведення
загальноміських заходів
відділу культури та мистецтв
виконавчих органів
Дрогобицької міської ради у 2018 році»

Розглянувши клопотання депутата Дрогобицької міської ради Б.Пристая, відділу культури та мистецтв виконавчих органів Дрогобицької міської ради від 14.11.2018 року № 407 щодо внесення змін до Міської цільової програми «Підготовка та проведення загальноміських заходів відділу культури та мистецтв виконавчих органів Дрогобицької міської ради у 2018 році» на виконання рішення сесії Дрогобицької міської ради від 30 жовтня 2018 року №1396, враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань освіти, культури, молодіжної політики, сім’ї, спорту, туризму, інформації, праці та соціального захисту населення (протокол від 16.11.2018 № ___), керуючись п. 30 ч.1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада вирішила:
1. Внести зміни до п. 3. Впровадження програми Міської цільової програми «Підготовка та проведення загальноміських заходів відділу культури та мистецтв виконавчих органів Дрогобицької міської ради у 2018 році».
2. П. 3. Впровадження програми Міської цільової програми «Підготовка та проведення загальноміських заходів відділу культури та мистецтв виконавчих органів Дрогобицької міської ради у 2018 році» згідно з додатком.
3. Виконання даного рішення покласти на відділ культури та мистецтв виконавчих органів Дрогобицької міської ради (О.Яводчак).
4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію ради з питань освіти, культури, молодіжної політики, сім’ї, спорту, туризму, інформації, охорони здоров’я, праці та соціального захисту населення (О.Дацюк).

Міський голова Т.Кучма

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту