Про підтвердження факту перебування об’єктів нерухомого майна в комунальній власності Дрогобицької міської ради

17.10.2018 445

Про підтвердження факту перебування  об’єктів нерухомого майна в комунальній   власності Дрогобицької міської ради

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
_____ сесія сьомого скликання
Р І Ш Е Н Н Я

від __________ 2018 р. № ____

Про підтвердження факту перебування
об’єктів нерухомого майна в комунальній
власності Дрогобицької міської ради

З метою впорядкування та обліку комунального майна територіальної громади м. Дрогобича, беручи до уваги листа регіонального відділення Фонду Державного майна України по Львівській області № 05-13-05782 від 17.09.2018 р., у зв’язку з проведенням державної реєстрації речових прав на нерухоме майно, врахувавши рекомендації постійної комісії ради з питань оренди та приватизації комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (протокол № 69 від 18.10.2018 року), керуючись ст. 26, п.2 ст. 60 Закону України „ Про місцеве самоврядування в Україні”, Законом України «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень», міська рада вирішила:

1. Підтвердити факт перебування в комунальній власності територіальної громади м. Дрогобича об’єкту нерухомого майна – нежитлової будівлі ( приміщення) літ. А-1, що знаходиться за адресою: м. Дрогобич, вул. Трускавецька, 120, площею 221,6 кв. м.
2. Підтвердити факт перебування в комунальній власності територіальної громади м. Дрогобича об»єкту нерухомого майна – нежитлової будівлі (приміщення) літ. Б-1, що знаходиться за адресою: м. Дрогобич, вул. Трускавецька, 120, площею 239,6 кв. м.
3. КП «Управитель ЖЕО» Дрогобицької міської ради (О. Майданюк) поставити на баланс об»єкти нерухомого майна відповідно до виготовленої в КП ЛОР «Дрогобицьке МБТІ та ЕО» технічної документації та забезпечити належне їх утримання відповідно до санітарно-технічних норм.
4. Виконання даного рішення доручити відділу оренди та приватизації виконавчого комітету Дрогобицької міської ради (Р. Росоха), КП «Управитель ЖЕО» ДМР (О. Майданюк).
5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію ради з питань оренди та приватизації комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (Ю.Кушлик).

Міський голова Т. Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту