Про затвердження Програми створення бази даних об»єктів нерухомості у м. Дрогобичі на 2018 рік

11.12.2017 380

Про затвердження Програми створення бази даних об»єктів нерухомості у м. Дрогобичі на  2018 рік

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
______ сесія сьомого скликання
РІШЕННЯ

______________ № _____

Про затвердження Програми
створення бази даних об»єктів
нерухомості у м. Дрогобичі на
2018 рік

З метою створення умов для ведення обліку об»єктів нерухомого майна м. Дрогобича, що в свою чергу сприяє прозорому, відкритому, економічному та обґрунтованому прийняттю рішень з боку органів місцевого самоврядування для збільшення надходжень до місцевого бюджету м. Дрогобича від податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, беручи до уваги пропозиції постійної комісії ради з питань бюджету, планування фінансів, цінової політики та інвестицій (протокол №___________2017 р.), керуючись ст. 26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, міська рада вирішила :
1.Затвердити Програму створення бази даних об»єктів нерухомості у м. Дрогобичі на 2018 рік згідно з додатком.
2.Фінансовому управлінню Дрогобицької міської ради (О. Савран) здійснити фінансування Програми в межах коштів, передбачених у міському бюджеті на 2018 рік.
3.Виконання даного рішення доручити відділу оренди та приватизації комунального майна виконкому Дрогобицької міської ради (Р. Росоха).
4.Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію ради з питань бюджету, планування фінансів, цінової політики та інвестицій (Р. Курчик).

Міський голова Т. Кучма

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту