Про затвердження Програми розвитку «Дрогобич – Smart City» на 2018-2023 роки

20.11.2017 543

Про затвердження Програми розвитку  «Дрогобич – Smart City»  на 2018-2023 роки

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
___ сесія сьомого скликання
Р І Ш Е Н Н Я

від «___» _____________ року № ____

Про затвердження Програми розвитку
«Дрогобич – Smart City»
на 2018-2023 роки

Керуючись частиною 1 статті 59, пунктом 22 частини 1 статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», з метою реалізації заходів, спрямованих на впровадження інформаційних технологій і розвиток інтегрованої системи муніципального управління, поліпшення розуміння потреб громадян міста, спрощення процедури отримання і надання послуг у різних сферах, враховуючи протокол постійної комісії міської ради з питань планування бюджету, фінансів, цінової політики та інвестицій (Р.Курчик) міська рада вирішила:
1. Затвердити «Програму розвитку «Дрогобич – Smart City» на 2018-2023 роки» (далі – Програма) згідно з додатком.
2. Виконавчому комітету міської ради та фінансовому управлінню міської ради при формуванні проекту міських бюджетів на 2018-2023 роки передбачати кошти на реалізацію даної Програми в межах реальних можливостей бюджету.
3. Виконавчим органам міської ради, організаціям, комунальним підприємствам, установам, закладам, відповідальним за здійснення запланованих Програмою заходів, забезпечити виконання заходів та інформувати відділ інформаційних технологій та аналізу міської ради про проведену роботу щоквартально до 05 числа місяця, наступного за звітним періодом.
4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань планування бюджету, фінансів, цінової політики та інвестицій (Р.Курчик).

Міський голова Тарас Кучма

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту