Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для будівництва та обслуговування житлових будинків

19.09.2017 393

Про надання дозволу на розроблення  проектів землеустрою щодо відведення  земельних ділянок для будівництва та  обслуговування житлових будинків

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА

____ сесія сьомого скликання

РІШЕННЯ

від «___»_________ 2017 року № _____

 Про надання дозволу на розроблення

проектів землеустрою щодо відведення

земельних ділянок для будівництва та

обслуговування житлових будинків

Розглянувши клопотання фізичних осіб про надання згоди на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок та рекомендації постійної комісії ради з питань регулювання земельних відносин (протоколи № 70 від 31.08.2017р., № 71 від 07.09.2017р., № 72 від 08.09.2017р., № 73 від 12.09.2017р., № 74 від 14.09.2017р.), керуючись статтями 12,118, Земельного кодексу України, і відповідно до п.34 ч.1 ст. 26  Закону  України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада  в и р і ш и л а :        

  1. Надати дозвіл на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд:  
  2. Надати дозвіл на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд:

1.1. Басистому Максиму Тадейовичу, прож. на вул. Б. Кицилів, 16, кв. 1, земельну ділянку орієнтовною площею 823 кв. м. на вул. В. Стуса, для  будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.

1.2. Волошин Ірині Михайлівні, прож. на вул. І. Франка, 54, кв. 1, земельну ділянку орієнтовною площею 930 кв. м. на вул. Шептицького, для  будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.

1.3. Скрипуху Юрію Львовичу, прож. на вул. Братів Кицилів, 4, земельну ділянку орієнтовною площею 823 кв. м. на вул. В. Стуса, для  будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.

1.4. Савіцькому Юрію Євгеновичу, прож. на вул. Ю. Дрогобича, 32, кв. 3, земельну ділянку орієнтовною площею 823 кв. м. на вул. Шептицького, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.

1.5. Дмитріву Матвію Руслановичу, прож. на вул. І. Франка, 111/1, земельну ділянку орієнтовною площею 841 кв. м. на вул. Шептицького, для  будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.

1.6. Ворону Ігорю Володимировичу, прож. на вул. Спаська, 3 кв. 2  м. Миколаїв, земельну ділянку орієнтовною площею 930 кв. м. на вул. Шептицького, для  будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.

1.7. Чураку Олегу  Ростиславовичу, прож. на вул. Наливайка, 16, кв. 4, земельну ділянку орієнтовною площею 841 кв. м. на вул. Наливайка, для  будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.

1.8. Чаві Ігорю Степановичу, прож. м. Борислав, на вул. Шевченка, 77, кв. 10, земельну ділянку орієнтовною площею 909 кв. м. на вул. Наливайка, для  будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.

1.9. Кльоц Вірі Орестівні, прож. на вул. Л. Українки, 56, кв. 1, земельну ділянку орієнтовною площею 562 кв. м. на вул. Трускавецькій, для  будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.

1.10. Ковальчук Зоряні Петрівні, прож. на вул. М. Грушевського, 74, кв. 30, земельну ділянку орієнтовною площею 600 кв. м. на вул. Горішня Брама, для  будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.

1.11. Лобик Ігору Зіновійовичу, прож. на вул. С. Крушельницької, 1, кв. 48, земельну ділянку орієнтовною площею 1000 кв. м. на вул. Шептицького, для  будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.

1.12. Лужецькій Любові Степанівній, прож. на вул. П. Орлика, 20/1 кв. 2, земельну ділянку орієнтовною площею 980 кв. м. на вул. П. Орлика, для  будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.

1.13. Стецькович Надії Василівні, прож. на пров. Короткому, 3, земельну ділянку орієнтовною площею 217 кв. на пров. Короткому для  будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.

1.14. Костиркові Володимиру Михайловичу, прож. на вул. Є. Коновальця, 9/1, кв. 37, земельну ділянку орієнтовною площею 625 кв. м. на пров. Тепличний, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.

  1.   Фізичним особам, вказаним у цьому рішенні, звернутися до суб’єкта господарювання, що є виконавцем робіт із землеустрою, згідно із законом, для розроблення проектів землеустрою. Розроблення проектів проводити у відповідності до вимог чинного земельного законодавства.
  2. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію ради з питань регулювання земельних відносин  (І.Дзюрах).         

Міський голова                                                                                     Т. Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту