Про затвердження Програми технічного і фінансового забезпечення, удосконалення та розвитку системи централізованого оповіщення і зв’язку міста Дрогобича на 2017 рік

18.09.2017 397

Про затвердження Програми технічного і  фінансового забезпечення, удосконалення  та розвитку системи централізованого  оповіщення і зв’язку міста Дрогобича на 2017 рік

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА

____________ сесія сьомого скликання

РІШЕННЯ

від _____________ 2017 року №_______

Про затвердження Програми технічного і

фінансового забезпечення, удосконалення

та розвитку системи централізованого

оповіщення і зв’язку міста Дрогобича на 2017 рік

З метою реалізації державної політики, спрямованої на створення умов для забезпечення безпеки населення і територій, підвищення рівня їх захисту від впливу шкідливих природних, техногенних та екологічних факторів за рахунок підвищення ефективності функціонування системи оповіщення та інформування враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань бюджету, планування фінансів, цінової політики та інвестицій (протокол         від ___________ 2017 № ___), керуючись п. 22 ч. 1 ст. 26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, міська рада вирішила:

  1. Затвердити Програму технічного і фінансового забезпечення, удосконалення та розвитку системи централізованого оповіщення і зв’язку міст Дрогобича на 2017 рік” згідно з додатком 1.
  2. Фінансовому управлінню (О. Савран) передбачити у міському бюджеті на 2017 рік кошти на виконання програми та здійснити фінансування.
  3. Виконання даного рішення покласти на начальника відділу з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення (М. Летнянчин).
  4. Контроль за виконання даного рішення покласти на постійну комісію ради з питань бюджету, планування фінансів, цінової політики та інвестицій (Р. Курчик).

Міський голова                                                                             Т. Кучма

 

Додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту