Про перерахування коштів для надання одноразової допомоги Комар Лесі Ігорівні, дружині загиблого учасника АТО

11.08.2017 435

Про перерахування коштів для  надання одноразової допомоги  Комар Лесі Ігорівні,  дружині загиблого учасника АТО

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
______сесія _____ скликання
Р І Ш Е Н Н Я

від _______ року № _____

Про перерахування коштів для
надання одноразової допомоги
Комар Лесі Ігорівні,
дружині загиблого учасника АТО

З метою надання фінансової підтримки родинам загиблих воїнів антитерористичної операції для вирішення соціально-побутових проблем, враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань бюджету, планування фінансів, цінової політики та інвестицій (протокол від ________________ № ____), керуючись п.27 ч. 1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада вирішила:
1. Встановити одноразову адресну допомогу в розмірі 50,0 тис. грн. (п’ятдесят тисяч гривень 00 коп.) Комар Лесі Ігорівні, дружині загиблого воїна антитерористичної операції Комара Юрія Ігоровича, для проведення ремонтних робіт за адресою: м. Дрогобич, вул. М. Грушевського, 154 кв. 58.
2. Фінансовому управлінню Дрогобицької міської ради (О. Савран) перерахувати на рахунок управління праці та соціального захисту населення Дрогобицької міської ради (І. Терлецький) за рахунок коштів, передбачених в міському бюджеті на 2017 рік за КТКВК 1513400 «Інші видатки на соціальний захист населення» кошти в сумі 50,0 тис. грн. (п’ятдесят тисяч гривень 00 коп.).
3. Управлінню праці та соціального захисту населення Дрогобицької міської ради (І. Терлецький) провести виплату одноразової адресної допомоги в розмірі 50,0 тис. грн. (п’ятдесят тисяч гривень 00 коп.) Комар Лесі Ігорівні, дружині загиблого воїна антитерористичної операції Комара Юрія Ігоровича.
4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію ради з питань бюджету, планування фінансів, цінової політики та інвестицій (Р. Курчик).

Міський голова Т. Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту