Про надання згоди на укладення договорів про встановлення особистого строкового сервітуту для розміщення МАФ

25.04.2017 420

Про надання згоди на укладення  договорів про встановлення  особистого строкового сервітуту  для розміщення МАФ

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
____ сесія сьомого скликання
РІШЕННЯ

від ___________ 2016 року № _____

Про надання згоди на укладення
договорів про встановлення
особистого строкового сервітуту
для розміщення МАФ

Розглянувши клопотання та матеріали ФОП, враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань регулювання земельних відносин (протокол № 58 від 21.04.2017 р.), керуючись ст. 12, ч. 2, 3, 7, ст.ст. 118, 123, 124 Земельного кодексу України, і відповідно до п. 34 ч. 1 ст. 26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, міська рада в и р і ш и л а :
1. Надати згоду на укладення договорів про встановлення особистого строкового сервітуту для розміщення МАФ:
1.1. ФОП Павлюху Андрію Богдановичу, прож. на вул. Самбірській, 108, кв. 70, на укладення договору про встановлення особистого строкового сервітуту для розміщення малої архітектурної форми на територію (об»єкт благоустрою) в м. Дрогобич на вул. В. Великого (стаціонарна мала архітектурна форма), площею 18 кв.м.
1.2. ФОП Федуняк Наталії Євгенівні, прож. на вул. Грушевського, 42/4, кв. 8, на укладення договору про встановлення особистого строкового сервітуту для розміщення малої архітектурної форми на територію (об»єкт благоустрою) в м. Дрогобич на вул. М. Ринок (стаціонарна мала архітектурна форма), площею 9 кв.м.
2. Суб’єктам підприємницької діяльності, зазначеним в п. 1 цього рішення, звернутись у відділ Держземагенства у м. Дрогобичі для отримання витягу про нормативно-грошову оцінку земельних ділянок та укласти договори особистого строкового сервітуту з Дрогобицькою міською радою на відповідну територію (об’єкти благоустрою).
3. Особам, зазначеним в п. 1 цього рішення, звернутись у відділ містобудування та архітектури для оформлення паспорту прив’язки тимчасової споруди торгівельного призначення для ведення підприємницької діяльності. Відповідальність за відповідність розміщення тимчасової споруди торгівельного призначення для ведення підприємницької діяльності паспорту прив’язки покласти на заявника.
4. Фізичним особам, вказаним у цьому рішенні, забезпечити реєстрацію відповідних договорів згідно з чинним законодавством.
5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію ради з питань регулювання земельних відносин (О. Балог).

Міський голова Т. Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту