Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для ведення садівництва

25.04.2017 436

Про надання дозволу на розроблення  проектів землеустрою щодо відведення  земельних ділянок для ведення  садівництва

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
____ сесія сьомого скликання
РІШЕННЯ

від «___»_________ 2017 року № _____

Про надання дозволу на розроблення
проектів землеустрою щодо відведення
земельних ділянок для ведення
садівництва

Розглянувши клопотання фізичних осіб про надання згоди на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для ведення садівництва та враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань регулювання земельних відносин (протокол № 58 від 21.04.2017р.,), керуючись статтями 12,118, Земельного кодексу України, і відповідно до п.34 ч.1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада в и р і ш и л а :
1. Надати дозвіл на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для ведення садівництва:
1.1. Дідух Ганні Миколаївні, прож. на вул. Пластунів, 25, земельну ділянку орієнтовною площею 632 кв. м. на вул. Стрийській, для ведення садівництва.
1.2. Лемех Дмитру Мироновичу, прож. на вул. Війтівська Гора, 50-52, земельну ділянку орієнтовною площею 543 кв. м. на вул. Війтівській Горі, для ведення садівництва.
1.3. Михаць Світлані Павлівні, прож. на вул. Незалежності, 47, смт. Меденичі, земельну ділянку орієнтовною площею 281 кв. м. на вул. Братів Кицилів, для ведення садівництва.
1.4. Ляхович Оксані Михайлівні, прож. на вул. Пушкіна, 13, кв. 56, земельну ділянку орієнтовною площею 600 кв. м. на вул. Грабовського, для ведення садівництва.
1.5. Брийовській Марії Володимирівні, прож. на вул. Війтівська Гора, 124, кв. 2, земельну ділянку орієнтовною площею 414 кв. м. на вул. Війтівській Горі, для ведення садівництва.
1.6. Шквірко Миколі Михайловичу, прож. на вул. Холмська, 7, кв. 4, земельну ділянку орієнтовною площею 558 кв. м. на вул. Холмській, для ведення садівництва.
1.7. Фідику Юрію Романовичу, прож. на вул. Горішня Брама, 165, кв. 3, земельну ділянку орієнтовною площею 749 кв. м. на вул. Горішній Брамі, для ведення садівництва.
1.8. Борисову Олександру Сергійовичу, прож. на вул. Рівна, 2, кв. 2, Синишину Олексію Даниловичу, прож. на вул. Виговського, 43, м. Самбір, Ридель Яні Степанівні, прож. на вул. Рівна, 2, кв. 1, Левандовській Євдокії Сергіївні, прож. на вул. Рівна, 2, кв. 4, Левандовському Анатолію Євгеновичу, прож. на вул. Рівна, 2, кв. 4, Левандовській Надії Федорівні, прож. на вул. Рівна, 2, кв. 4, Левандовському Євгену Анатолійовичу, прож. на вул. Рівна, 2, кв. 4, земельну ділянку орієнтовною площею 200 кв. м. на вул. Рівній, для ведення садівництва.
1.9. Ранівській Любові Богданівні, прож. на вул. Зварицька, 178, земельну ділянку орієнтовною площею 527 кв. м. на вул. Зварицькій, для ведення садівництва.
1.10. Вовк Галині Станіславівні, Ляйс Анастасії Іванівні, прож. на вул. Зварицька, 90, земельну ділянку орієнтовною площею 694 кв. м. на вул. Зварицькій, для ведення садівництва.
2. Фізичним особам, вказаним у цьому рішенні, звернутися до суб’єкта господарювання, що є виконавцем робіт із землеустрою, згідно із законом, для розроблення проектів землеустрою. Розроблення проектів проводити у відповідності до вимог чинного земельного законодавства.
3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію ради з питань регулювання земельних відносин (О. Балог).

Міський голова Т. Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту