Про затвердження розпорядження міського голови №____від___

25.04.2017 530

Про затвердження розпорядження  міського голови №____від___

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
_____ сесія сьомого скликання
Р І Ш Е Н Н Я

від __________2017 року №_____

Про затвердження розпорядження
міського голови №____від___

В зв’язку з оптимізацією штатної чисельності комунальних некомерційних підприємств закладів охорони здоров’я, враховуючи подання директорів – головних лікарів, протокол постійної комісії ради з питань освіти, культури, молодіжної політики, сім’ї, спорту, туризму, інформації, охорони здоров’я, праці та соціального захисту населення від ____№____ та керуючись статутами комунальних некомерційних підприємств закладів охорони здоров’я затверджених рішенням Дрогобицької міської ради від 15.12.2016р. №516 та ст.ст. 25,26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада вирішила:
1)Затвердити розпорядження міського голови від ____№_____ «Про затвердження штатних розписів комунальних некомерційних підприємств закладів охорони здоров’я мм. Дрогобича та Стебника».
2) Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію ради з питань освіти, культури, молодіжної політики, сім’ї, спорту, туризму, інформації, охорони здоров’я, праці та соціального захисту населення (О.Дацюк).

Міський голова Т.Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту