Про внесення змін та доповнень до положення «Про постійну комісію Дрогобицької міської ради з питань житлово – комунального господарства, будівництва, екології, довкілля, транспорту» та до положення «Про постійну комісію Дрогобицької міської ради з питань регулювання земельних відносин».

25.04.2017 457

Про внесення змін та доповнень до положення «Про постійну комісію Дрогобицької міської ради  з питань  житлово – комунального господарства,  будівництва, екології, довкілля, транспорту» та до положення «Про постійну комісію Дрогобицької міської ради з питань регулювання земельних відносин».

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
______ сесія __________ скликання
РІШЕННЯ

від ___ _______ 2016 року № ____

Про внесення змін та доповнень до положення
«Про постійну комісію Дрогобицької міської ради
з питань житлово – комунального господарства,
будівництва, екології, довкілля, транспорту» та до
положення «Про постійну комісію Дрогобицької
міської ради з питань регулювання земельних
відносин».

Для врегулювання питань, які можуть виникати при відведенні земельних ділянок для спорудження індивідуальних гаражів, враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань житлово – комунального господарства, будівництва, екології, довкілля, транспорту та зв’язку ( протокол № __ від__ ____ 2017) та рекомендації постійної комісії ради з питань регулювання земельних відносин ( протокол № __ від ___ ________ 2017). керуючись ст. 26, Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,Дрогобицька міська рада в и р і ш и ла:
1.Пункт 4.13 положення «Про постійну комісію Дрогобицької міської ради з питань житлово – комунального господарства. будівництва, архітектури, екології, довкілля, транспорту», затвердженого рішенням 1 сесії сьомого скликання Дрогобицької міської ради № 8 від 17.11.2015, доповнити наступними абзацам:
«Погоджує спільно з постійною комісією ради з питань регулювання земельних відносин питання відведення земельних ділянок для будівництва і обслуговування гаражів в м. Дрогобичі».
«Погоджує спільно з постійною комісією ради з питань регулювання земельних відносин питання надання дозволів на укладення договорів особистого строкового сервітуту для встановлення тимчасових споруд (МАФ).
«Погоджує спільно з постійною комісією ради з питань регулювання земельних відносин питання відведення вільних земельних ділянок для будівництва та обслуговування нежитлових будівель»
2.Пункт 4.1 положення «Про постійну комісію Дрогобицької міської ради з питань регулювання земельних відносин» , затвердженого рішенням 1 сесії сьомого скликання Дрогобицької міської ради № 8 від 17.11.2015, доповнити пунктом 4.1.13, пунктом 4.1.14 та пунктом 4.1.15 наступного змісту:
«п. 4.1.13 погоджує спільно з постійною комісією ради з питань житлово – комунального господарства, будівництва, архітектури, екології, довкілля, транспорту відведення земельних ділянок для будівництва і обслуговування гаражів в м. Дрогобичі».
«п. 4.1.14 погоджує спільно з постійною комісією ради з питань житлово – комунального господарства , будівництва, архітектури, екології, довкілля, транспорту, зв’язку питання надання дозволів на укладення договорів особистого строкового сервітуту для встановлення тимчасових споруд (МАФ).»
«п. 4.1.15 погоджує спільно з постійною комісією ради з питань житлово – комунального господарства , будівництва, архітектури, екології, довкілля, транспорту, зв’язку питання відведення вільних земельних ділянок для будівництва та обслуговування нежитлових будівель»
3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на міського голову, на постійну комісію ради з питань житлово – комунального господарства, будівництва, архітектури, екології, довкілля, транспорту та зв’язку (Т. Демко) та на постійну комісію ради з питань регулювання земельних відносин ( О. Балог).

Міський голова Т. Кучма

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту