Про затвердження Положення про комісію з питань розгляду матеріалів щодо визнання учасниками бойових дій бійців добровольчих батальйонів, які проживають в містах Дрогобичі та Стебнику

05.08.2016 492

Про затвердження Положення  про комісію з питань розгляду матеріалів  щодо визнання учасниками бойових дій  бійців добровольчих батальйонів, які  проживають в містах Дрогобичі та Стебнику

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА

____ сесія  ___ скликання

Р І Ш Е Н Н Я

від _______2016 року  №___

Про затвердження Положення

про комісію з питань розгляду матеріалів

щодо визнання учасниками бойових дій

бійців добровольчих батальйонів, які

проживають в містах Дрогобичі та Стебнику

Відповідно до статті 43 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”,  до пункту 20 статті 6 Закону України “Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту”, рішення сесії Дрогобицької міської ради від______2016р. № _____ «Про статус бійців добровольчих батальйонів у зоні проведення антитерористичної операції на Сході України»,  враховуючи рекомендації постійної депутатської  комісії ради з питань освіти, культури, молодіжної політики, сім’ї, спорту, туризму, інформації, охорони здоров’я, праці та соціального захисту населення протокол від ________ 2016р. №_____ , Дрогобицька міська рада вирішила:

1.Затвердити Положення про комісію з питань розгляду матеріалів щодо визнання учасниками бойових дій бійців добровольчих батальйонів, які проживають в містах Дрогобичі та Стебнику згідно з додатком.

  1. Контроль за виконанням даного рішення покласти на голову постійної депутатської комісію ради з питань освіти, культури, молодіжної політики, сім’ї, спорту, туризму, інформації, охорони здоров’я, праці та соціального захисту населення (О.Дацюк).

 

Міський голова                                                                                Т. Кучма

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту