№ 1122 Рішення сесії Дрогобицької міської ради ”Про передачу в оренду нежитлових приміщень та встановлення розміру орендної плати“

06.03.2018 358

№ 1122 Рішення сесії Дрогобицької міської ради ”Про передачу в оренду нежитлових приміщень та встановлення розміру орендної плати“

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ХХХІV сесія сьомого скликання
Р І Ш Е Н Н Я

від 6 березня 2018 р. № 1122

Про передачу в оренду
нежитлових приміщень та
встановлення розміру орендної плати

Розглянувши клопотання юридичних осіб, врахувавши рекомендації постійної комісії ради з питань оренди та приватизації комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (протокол від ___.02.2018 року № ___) та постійної комісії з питань бюджету, планування фінансів та цінової політики та інвестицій (протокол №___ від 19.02.2018р.), керуючись ст. 26 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, Законом України „Про оренду державного та комунального майна”, згідно зі ст. 13 Регламенту міської ради, міська рада вирішила:
1. Виконавчому комітету Дрогобицької міської ради укласти договір оренди нежитлового приміщення, що знаходиться за адресою: м. Дрогобич, пл. Ринок,1, площею 552,1м2 з Управлінням праці та соціального захисту населення, терміном з 01.01.2018 року по 30.11.2021 року. Комунальні платежі за використання об’єкту оренди сплачує балансотримач – виконавчий комітет Дрогобицької міської ради.
1.1. Розрахунок орендної плати для Управління праці та соціального захисту населення здійснювати у розмірі 1,00 грн. без ПДВ в рік.
2. Виконавчому комітету Дрогобицької міської ради продовжити дію договору оренди нежитлового приміщення, що знаходиться за адресою: м. Дрогобич, пл. Ринок,1, площею 35,4м2 з Комунальним підприємством «Житлово – експлуатаційне об’єднання» Дрогобицької міської ради, терміном з 01.01.2018 року по 30.11.2021 року. Комунальні платежі за використання об’єкту оренди сплачує балансотримач – виконавчий комітет Дрогобицької міської ради.
2.1. Розрахунок орендної плати для КП «Житлово – експлуатаційне об’єднання» ДМР здійснювати у розмірі 1,00 грн. без ПДВ в рік.
3. Зобов’язати орендарів, зазначених у даному рішенні, виготовити технічну документацію в КП ЛОР Дрогобицькому МБТІ та ЕО, здійснити страхування нежитлових приміщень, забезпечити утримання нежитлових приміщень та прилеглої території відповідно до вимог санітарних, пожежних та технічних норм.
4. Виконання даного рішення доручити відділу оренди та приватизації комунального майна виконкому Дрогобицької міської ради (Р. Росоха), КП «Житлово – експлуатаційне об’єднання» Дрогобицької міської ради (О.Майданюк), Управлінню праці та соціального захисту населення (І. Терлецький), відділу бухгалтерського обліку та звітності виконавчого комітету Дрогобицької міської ради (М.Оршанська).
5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію ради з питань оренди та приватизації комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (Ю.Кушлик), комісію з питань бюджету, планування фінансів та цінової політики та інвестицій (Р.Курчик).

Секретар міської ради О.Хрущ

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту