№ 648 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про передачу в оренду нежитлового приміщення”

07.03.2017 386

№ 648 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про передачу в оренду нежитлового приміщення”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ХУІІІ сесія сьомого скликання
РІШЕННЯ

від 07.03. 2017 № 648

Про передачу в оренду
нежитлового приміщення

Розглянувши клопотання КП «Муніципальна варта» Дрогобицької міської ради, беручи до уваги рекомендації постійної комісії ради з питань оренди, приватизації комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (протокол № 36 від 01.03.2017 р), керуючись ст. 26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, Законом України «Про оренду державного та комунального майна», міська рада вирішила :
1. Відділу освіти виконавчих органів Дрогобицької міської ради надати в оренду нежитлове приміщення, що знаходиться за адресою: м. Дрогобич, вул. Бориславська, 4, орієнтовною площею 125,6 м. кв. КП «Муніципальна варта» Дрогобицької міської ради терміном з 15.03.2017 р. по 31.12.2017р.
1.1. Встановити для КП «Муніципальна варта» орендну плату в розмірі 1 грн. з ПДВ в рік на термін з 15.03.2017 р. по 31.12.2017 р.
2. Зобов»язати орендаря, зазначеного у даному рішенні, виготовити технічну документацію в КП ЛОР Дрогобицькому МБТІ та ЕО, здійснити страхувуання нежитлового приміщення та протягом 3-х місяців укласти договір оренди, забезпечити утримання нежитлового приміщення та прилеглої території відповідно до вимог санітарних, пожежних та технічних норм.
3. Виконання даного рішення покласти на відділ оренди та приватизації комунального майна виконавчого комітету Дрогобицької міської ради (Р. Урбан), відділ освіти виконавчих органів Дрогобицької міської ради (П. Сушко) відповідно до уточнених площ, згідно виготовленої нової технічної документації.
4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію ради з питань оренди, приватизації комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (Ю. Кушлик) та постійну комісію ради з питань бюджету, планування фінансів, цінової політики та інвестицій (Р. Курчик).

Міський голова Т. Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту